WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Dockers, kwaliteit en stijl

Het merk Dockers by Gerli komt uit Duitsland. Het bestond eerst als Gerli, opgericht in 1973 door Bruno Heim en Göster Andersson. De naam van hun bedrijf is een combinatie van de namen van hun vrouwen. In eerste instantie maakten ze ambachtelijk vervaardigde cowboylaarzen. In 1985 werden vooral hun bootschoenen heel populair: in het Engels ‘docksides’. De echte doorbraak volgde in 1987 met een veterboot die ze Dockers noemden. Deze waren heel sterk door een nieuwe techniek waardoor de verschillende onderdelen van de schoen aan elkaar werden gelijmd. Eind jaren 90 kwam er een collectie van mooie sneakers voor vrouwen. Enkele jaren later verscheen tevens een collectie voor kinderen.

Verschillende modellen Dockers

De lichtbruine Dockers veterlaars is nog steeds een belangrijk model in de collectie. Kwaliteit voor een redelijke prijs, dat is het motto. Het zijn heerlijke schoenen voor elke dag en echte klassiekers. Je kunt er prima mee wandelen, ook onder natte omstandigheden. Dockers by Gerli maakt ook modieuze sneakers voor het werk of vrije tijd en natuurlijk om mee te sporten. Het leuke is dat er ook modellen zijn die zowel geïnspireerd zijn door de boots als de sneakers, bijvoorbeeld de hoge schoenen met een soepele doorlopende zool. Deze combineren het beste van beide modellen: sterk maar lichtgewicht, stoer maar stijlvol.

Mooie schoenen voor het hele gezin

Ook bij de damesschoenen van Dockers by Gerli vinden we de lichtbruine laars en andere stevige stappers. Er zijn echter ook veterboots met een wat hogere hak of in een opvallende kleur. Sommige modellen hebben fake fur aan de bovenkant. Dat is een leuk detail, omdat het een stoere bergschoen toch vrouwelijk maakt. De Dockers voor kinderen hebben zeker ook het stoere en stevige karakter, waardoor het de perfecte schoenen zijn om lekker buiten te spelen en te ravotten. Voor hen zijn er ook de sneakers van katoen, model tennisschoen, en voor meisjes mooie laarzen. Dockers by Gerli zijn echt schoenen voor het hele gezin.