WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

Love Moschino laat modeharten sneller kloppen

Love Moschino is een kleding-, schoenen-, tassen- en accessoirecollectie voor mannen en vrouwen van het Italiaanse modemerk Moschino (spreek uit: Mos-kie-no). Deze specifieke lijn met sprekende kleuren en opvallende prints laat het hart van elke modeliefhebber sneller kloppen,. Het merk gelooft duidelijk niet in less is more, maar juist in more is more. Vogue zei ooit dat het merk zich vooral richt op mensen die willen choqueren, en dat lukt je geheid wanneer je Love Moschino draagt. En het excentrieke gevoel van dit merk doet geen moment afbreuk aan de kwaliteit en de afwerking, waarin Italiaanse verfijning de boventoon voert.

Van denim naar iconisch en rebels

Love Moschino was tot 2009 bekend als Moschino Jeans, maar dat dekte te weinig de lading. Dus onderging het de transformatie naar een bredere collectie voor mannen en vrouwen. Hierbij kwam de nadruk meer te liggen op de excentrieke stijl waar oprichter Franco Moschino altijd al om bekend stond. Het merk kreeg als Love Moschino een inmiddels iconisch thema waarbij de opvallende stiksels op de kleding, tassen en accessoires vandaag de dag zeer herkenbaar zijn. Love Moschino onderscheidt zich door de combinatie van high fashion met een rebelse twist die ook tal van beroemdheden aanspreekt, waaronder Queen of Pop Madonna.

Mode met een dikke knipoog

Love Moschino laat zien dat de hedendaagse popcultuur prima samengaat met mode. Als drager van de kleding moet je de T-shirts met sprekende slogans en cartoonfiguren niet te serieus opvatten. Ook de tassen en schoenen van kwalitatief hoogwaardig leer gecombineerd met een flinke dosis hartjes, tekstballonnen, letters en leestekens, moet je met een korreltje zout nemen. Geef je de voorkeur aan iets minder poespas, maar wil je toch een statement maken? Dan kun je altijd nog kiezen voor het knalrood dat Love Moschino zo graag gebruikt als kleur voor zijn kleding, tassen en accessoires, maar dan zonder verdere prints. Love Moschino heeft een plek in elke garderobe en kan uitstekend worden gebruikt als eyecatcher in een neutrale outfit.