LICO: de beste sportschoenen voor iedereen

LICO maakt al tientallen jaren kwalitatief hoogwaardige schoenen voor iedereen die zich comfortabel wil voelen. Oorspronkelijk begon het merk met het produceren van sportschoenen voor voetballers en schaatsers. Deze schoenen moeten natuurlijk aan de hoogste eisen voldoen, aangezien ze de voeten van sporters optimaal moeten kunnen ondersteunen. Daarom weten de ontwerpers van het merk alles over stevige voetbedden, zolen met veel grip en ademende stoffen. Na het succes van de professionele sportschoenen is het merk gaan groeien. Tegenwoordig worden er schoenen voor allerlei sporten gemaakt, maar kan je bij LICO ook allerlei casual gympen vinden. Na de introductie van de kinderlijn was de collectie compleet, aangezien iedereen nu de kwalitatief hoogwaardige designs van dit merk kan dragen.

Functionele schoenen met een trendy look

De ontwerpers van LICO vinden het belangrijk dat jij er met je sportschoenen trendy uit kunt zien. Daarom worden de schoenen van dit merk in allerlei soorten en maten gemaakt. Je kunt een neutrale wandelschoen uitzoeken, maar er zijn ook talloze gympen met vrolijke kleurtjes en opvallende prints. Vooral de kindercollectie is gevuld met fleurige designs. Zo kan je de look van de schoenen aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Bovendien heb je de keuze uit verschillende modellen. Bijvoorbeeld een traditionele sneaker of een luchtige sandaal. Instappers, laarzen en slippers komen ook allemaal voorbij. Het is dus een fluitje van een cent om schoenen uit te zoeken die bij de tijd van het jaar passen.

De goede ondersteuning van LICO

Als sporter vind je het uiteraard belangrijk dat je voeten goed ondersteund worden. Ze moeten immers heel wat verdragen wanneer je veel rent of lange wandelingen maakt. Bij LICO voldoen alle schoenen daarom aan de hoogste eisen. Ieder model vormt zich gemakkelijk naar de vorm van je voeten, waardoor er geen wrijving ontstaat. Daarnaast zijn alle schoenen voorzien van ademende stoffen. Hierdoor voelen je voeten koel aan en kunnen nare geurtjes vermeden worden. De outdoorschoenen van het merk hebben een speciale buitenlaag die vuil, vocht en kou tegenhoudt. Je kunt dus zelfs in de winter op pad met deze schoenen. Dankzij de vernieuwende technieken van LICO kan jij altijd zorgeloos sporten en er ook nog eens trendy uitzien.