Barbour – Britse klasse in je kast

Een merk dat al meer dan honderd jaar meedraait, daar mag je een en ander van verwachten. Door de nadruk te leggen op kwaliteit, praktische stoffen en een tijdloze elegantie, heeft Barbour een sterke reputatie kunnen uitbouwen bij een publiek dat dol is op het buitenleven. Zelfs de Britse royal family is al in hun stukken gesignaleerd, dus dat wil wat zeggen! De topstukken van dit label zijn hun water- en winddichte jassen die je in alle weersomstandigheden kunt dragen en in elke collectie weer terugkomen. Daarnaast hebben ze ook enkele andere items voor je klaarstaan, zoals truien en jurken. Vrouwen die de ideale mix zoeken tussen verfijning en functionaliteit, kunnen zich bij Barbour volledig laten gaan!

Jassen voor het leven

Kijk ’s even in je kledingkast. Zijn er veel stukken die je over vijf, tien of zelfs twintig jaar nog kunt aantrekken? De kans is klein tenzij er een jas van Barbour in je verzameling zit! Dit label geeft een radicaal nieuwe betekenis aan het begrip duurzaamheid en gaat er prat op dat sommige klanten hun jassen decennialang dragen. Die topkwaliteit heeft natuurlijk zijn gevolg voor de prijs. Maar About You zet met de regelmaat van de klok artikelen van Barbour in de aanbieding! Met kortingspercentages to soms wel -40% komt ook jouw ultieme droom, een jas voor het leven, plots binnen handbereik.

To the country! Ben jij klaar voor het plattelandsleven?

Geen auto’s en mensenmassa’s, frisse lucht die je longen vult, prachtige vergezichten. Een wandeling in de natuur is elk seizoen weer puur genieten, maar kent in de herfst en winter een bijzondere charme. Wat is er immers fijner dan je heerlijk in te duffelen en achteraf bij een haardvuur op te warmen? Met een vrouwenjas van Barbour ben je niet alleen goed beschermd tegen de regen en koude, maar kom je ook nog ’s stijlvol voor de dag. Ook hun geruite blouses, gestreepte truien en effen jurken stralen een en al klasse uit. Combineer je jas en trui met een donkere, neutrale sportbroek en dito wandelschoenen voor een luxueuze look. De eekhoorntjes, vogels en andere bosbewoners zullen niet weten wat ze zien!