14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Unique, avondjurken vol stijl en glamour

Avondkleding voor dames, dat is Unique. Kleding waarin vrouwen kunnen stralen, dat was het idee van Shahin Moghdam toen hij dit merk in 1998 oprichtte in Düsseldorf. Naast prachtige avondjurken maakt Unique ook cocktailjurken. Dat zijn jurkjes tot de knie of korter met een betoverende uitstraling. Het model volgt vaak het lichaam. Kenmerkend zijn de luxueuze stoffen die gebruikt worden. Unique kent het belang van mooi materiaal. Zo is hun eigen winkel in Düsseldorf ingericht met het mooiste exclusieve materiaal. Luxe is het toverwoord, maar dan wel een luxe die toegankelijk is voor elke vrouw.

Opvallen in een jurk van Unique

Avondjurken en cocktailjurken moeten opvallen. Daarom zijn ze gemaakt van luxueuze en delicate stoffen, die het lichaam liefkozen. Vaak is het een combinatie van aangesloten en wijd, zoals een strak lijfje en een wijde rok. Er zijn ook modellen die strak om de heupen zitten en dan wijd uitlopen, of die naar beneden toe helemaal recht zijn en dan een lange split hebben. Andere modellen vallen wat ruimer om het lichaam, met een elegante losheid. Elk model is uniek en heeft zijn eigen details zoals een verrassend lage rug, opgenaaide pailletten of stras. Of een combinatie van verschillende stoffen in dezelfde kleur. Dat is zeker ook een specialisatie van Unique: een jurk in één prachtige kleur, bijvoorbeeld diep wijnrood of petroleumblauw.

Elke vrouw kan stralen

Elke vrouw wil weleens in een onbereikbare schoonheid veranderen. Je stapt uit je jeans en in je jurk met kant, satijn en tule. Die transformatie is mogelijk met Unique. Niet voor niks is de slogan van dit merk "just be you". Avond- en cocktailjurken hoeven niet op maat te worden gemaakt. En ook zijn niet alleen de duurste stoffen geschikt. Stoffen moeten mooi zijn, en omdat er zo veel mogelijk is met fijne stoffen als polyester en viscose zijn geraffineerde en extravagante avondjurken voor elke vrouw beschikbaar. Dat geeft een goed gevoel. Laat je van je mooiste kant zien met een avondjurk van Unique.