WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader
ESPRIT logo
EDC BY ESPRIT logo
Esprit Maternity logo
Esprit Collection logo
Esprit Curves logo
ESPRIT SPORTS logo
Items van het merk filteren
Alle producten van Esprit Maternity261

ESPRIT Maternity: zwangerschapsmode met veel comfort

ESPRIT Maternity zorgt ervoor dat je er ook tijdens je zwangerschap altijd goed uitziet. Esprit is natuurlijk het bekende merk van de fashionable stijl dat iedereen kent. Het is opgericht in San Francisco in 1968, midden in de flowerpower tijd. Daar heeft het zich maar een beetje door laten beïnvloeden, want Esprit is altijd zijn eigen weg gegaan. En nu is er dus ook ESPRIT Maternity, met dezelfde unieke stijl. Ook in deze collecties houdt het merk vast aan zijn stijl. Heel veel aandacht wordt bij ESPRIT Maternity besteed aan design, maar ook aan kleuren en materialen. Met dit merk kleed je je tijdloos. Vrolijk en fleurig, maar toch ook met een serieuze ondertoon. Het is tenslotte belangrijk om de kleren te dragen waarin je je fijn voelt.

De beste basics en originele mode

In het ESPRIT Maternity aanbod vind je alles wat een vrouw nodig heeft aan kleding, zowel de basics als de fashion items. De kleuren zijn rustig, veel blauw, wit en bordeaux, maar ook modekleuren passeren de revue. De modellen zijn zowel essentieel als origineel, met veel aandacht voor decoratieve details. Er zijn jurkjes in streeppatroon met prachtige kleurcombinaties. Uiteraard zijn die jurkjes zo gemaakt dat er ruimte is voor je buik. Dat geldt voor alles. De ESPRIT Maternity T-shirts bijvoorbeeld, hebben sowieso wat meer stof maar zijn ook gemaakt van een extra elastisch weefsel. Ze rekken dus gewoon mee zonder te strak te zitten. Extra voordeel: je hebt er na je zwangerschap ook nog plezier van.

Goed gekleed voor elke gelegenheid met ESPRIT Maternity

Als je zwanger bent, gaat het leven gewoon door. Is het toevallig zomer, dan wil je vast wel naar het strand. Daar zijn de prachtige badpakken en tankini’s van ESPRIT Maternity speciaal voor gemaakt. Aan de andere kant kan je ook zomaar een warme jas nodig hebben. Ook deze is hier zonder problemen te krijgen in prachtige trendy modellen. Broeken hebben een speciale elastische taille, die ook weer wijder gemaakt kan worden. Leggings passen perfect door de speciale vormgeving. Je vindt hier werkelijk alle mogelijke kledingstukken, en in de altijd verrassende stijl van dit merk. Geniet van je zwangerschap en maak het nog leuker met ESPRIT Maternity.