Overslaan naar hoofd content

Tot wel 30% EXTRA korting op jassen5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Bench: casual streetwear

In 1989 begon Bench als een klein Brits merk dat streetwear maakte voor mannen. De designers lieten zich inspireren door de levensstijl van skaters en BMX'ers. Dat betekende dat de kleding er stoer uit moest zien, maar ook comfortabel moest zijn. De designs waren origineel en speelden in op alle mode die er op straat te zien was. Tegenwoordig is dat niet anders, want de ontwerpers van Bench volgen nog steeds de trends van het moment. Tegelijkertijd maakt het merk ook basics voor iedereen. Deze items kunnen jaar na jaar gedragen worden en blijven stijlvol. Daarom is voor de ontwerpers van het merk de kwaliteit van de stoffen ontzettend belangrijk.

Jouw unieke stijl

De designers van Bench weten dat iedereen een unieke stijl heeft. Zij spelen hierop in op door originele designs die net iets anders zijn dan de kleding die je normaal gesproken in winkels ziet hangen. Dat is niet gek, want oorspronkelijk maakte Bench vooral kleding voor alternatieve modeliefhebbers. Tegenwoordig is deze unieke stijl nog steeds terug te Vind geweldigeen in de kledingstukken die het merk maakt. Opvallende items worden afgewisseld met fijne basics die goed gecombineerd kunnen worden. Het is dus een fluitje van een cent om met de items van Bench een outfit samen te stellen. Een uitgesproken hoodie of vest kan gecombineerd worden met een simpel T-shirt en een casual spijkerbroek. Voeg daar een paar stoere accessoires aan toe en je look is compleet.

Streetwear voor iedereen

Oorspronkelijk richtte Bench zich alleen op mode voor mannen, maar tegenwoordig is er ook een uitgebreide collectie voor vrouwen en kinderen te Vind geweldigeen. Het merk begon met het ontwerpen van kleding, maar tegenwoordig Vind geweldige je ook accessoires, schoenen en parfum in de collectie terug. Je kan jezelf dus van top tot teen in de unieke stijl van Bench hullen. Alle items van het merk worden gemaakt van het beste materiaal. Dit betekent dat alle kleding zijn vorm behoudt, zelfs wanneer je je favoriete items keer op keer draagt. Dat is maar goed ook, want de basics van Bench vervelen nooit.