Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

STREET ONE
336 item(s)
Volgen

Street One, jonge mode voor elke dag

Street One is een kledinglijn die vooral compleet wil zijn. Een garderobe waarin elke dag iets te beleven valt. Het merk werd opgericht in 1983 in Isernhagen, in de buurt van Hannover. Dat is nog steeds de hoofdvestiging. Van het begin af aan was het uitgangspunt het creëren van een vrouwelijke stijl , gecombineerd met een zekere ongedwongenheid en lichtvoetigheid. Echt mode voor de jonge vrouw van nu, die veeleisend is en precies weet wat ze wil. Dat betekent: veel basics met af en toe een opvallend item om de eigen persoonlijkheid te onderstrepen. Maar vooral de mogelijkheid om elke dag iets anders te dragen.

Street One: een stijl met persoonlijkheid

Street One heeft een herkenbare stijl. Dat is het leuke van dit merk. Het hebben van een eigen stijl betekent dat je telkens met een andere outfit altijd de eigen toon zet. Street One presenteert maar liefst twaalf collecties per jaar. Elke collectie bestaat uit nieuwe stoffen en nieuwe technieken. Dit is bijvoorbeeld duidelijk te zien in de jeans-lijn. In denim is een enorme variatie mogelijk. Alleen dee stof al kan op veel manieren bewerkt worden. Ook de pasvorm heeft veel subtiele variaties. Dat geldt ook voor de lengte.

Vrouwelijk en leuk

Elke collectie heeft een paar eigen thema’s. Dat kan bijvoorbeeld een bepaalde kleur zijn of het gebruik van glitters. Een sportieve stijl met strepen of bijvoorbeeld blouses en overhemden met een grote ruit. Het varieert van sportief tot elegant, maar Street One is altijd vrouwelijk. Dat maakt het merk herkenbaar. Vrouwen houden van zachte kleding die overtuigt. De details moeten kloppen, bijvoorbeeld de juiste mouwlengte. Een T-shirt gemaakt van organic katoen. Een trui om in weg te kruipen. Elk kledingstuk heeft een eigen karakter. Onderling zijn de kledingstukken zo te combineren dat iedere vrouw haar eigen overtuigende stijl krijgt. Ook alle accessoires die je nodig hebt, vind je in de uitgebreide en altijd originele collecties van Street One.