Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

Maloja
23 item(s)
Volgen

Maloja, met dank aan de frisse berglucht

Het verhaal van het sportmerk Maloja nam zijn aanvang met een foto. Toen de twee Duitse oprichters een afbeelding zagen van een snowboarder in de meest ongerepte sneeuw ooit, wilden ze die wondermooie omgeving meteen leren kennen. Zo belandden ze in de Zwitserse Alpen, in het dorp waarnaar ze hun kindje hebben genoemd. Dat kindje zag in 2004 het daglicht en groeide als kool; intussen zijn de items zelfs in de Verenigde Staten verkrijgbaar. Maloja staat voor smaakvolle kleding voor buitensporters die je ook dagdagelijks met plezier draagt. Fietsers, wandelaars, maar ook yoga-adepten vinden in het assortiment sportswear voor vrouwen en mannen een ruim scala aan sporty én trendy stukken.

Klaar voor de fiets en voor de stad

Kleding van Maloja valt eerst en vooral op door zijn uitgesproken sportieve uitstraling. Een corduroy sportbroek met elastische tailleband heeft de perfecte pasvorm en bied je alle mogelijke comfort voor je wandel- en klimavonturen. Maar je draagt ze ook daarbuiten, voor een avondje naar de stad bijvoorbeeld. De nachtblauwe kleur zorgt voor een elegante touch en het subtiel geborduurde logo is een verrassend detail. Ook de sportjassen zijn echte allrounders. Dames die meer kleur in het straatbeeld willen brengen, hebben de keuze uit petrol, roze en mosterdkleurige exemplaren. Voor mannen staan modellen in vaak iets donkere kleuren klaar. Dankzij de stormkraag, warme voering en het ademende materiaal kan je zo de bergen of de winterse winkelstraat in! En natuurlijk vind je in het gamma ook donkerblauwe of zwarte jassen die bij al je casual outfits passen.

Maloja – Het label dat hoge toppen scheert

Een item van Maloja is makkelijk herkenbaar. Eerst en vooral is er de sporty en comfy uitstraling: dit zijn items voor vrouwen en mannen die zich goed in hun vel voelen en dat door hun jas of shirt ook aan de buitenwereld willen tonen. Ten tweede zijn er de hoogwaardige materialen en hoogkwalitatieve afwerking, die je outfit ook een extra verzorgde touch meegeven. Een derde constante is het logo: de vrolijke bergen of geborduurde naam geven aan dat jij bij de Maloja familie hoort. De vierde en laatste factor, dat zijn de interessante prijzen van About You! Want ook al bevindt Maloja zich in het echt kwalitatieve sportswear segment, toch zijn er ook altijd enkele knappe kortingen te scoren. Sportjassen, sweatshirts of truien wat goedkoper kopen? Dat is helemaal jouw keuze!