Jeans voor heren2,972

Heren jeans: casual klassiekers met een eigentijdse look

Heren jeans zijn de perfecte keuze voor mannen die houden van een stoere stijl. Ze zijn veelzijdig en helpen je gemakkelijk de look creëren waar jij met jouw heren jeans voor staat. Het zijn bovendien broeken die veel gedragen kunnen worden. Juist daar is de robuustheid van heren jeans geschikt voor. En ze laten zich goed combineren met veel verschillende outfits. Zo is een professionele look met jeans mogelijk, maar dragen veel mannen hun jeans ook in hun vrije tijd. Niet alleen omdat ze zo prettig zitten, maar ook omdat ze eigenlijk altijd trendy zijn. Dat is de kracht van een goede spijkerbroek.

Heren jeans: een icoon met stijl

Heren jeans zijn inmiddels een heus icoon. Precies daarom gaan creatieve designers doorlopend aan de slag met deze klassieke broek en geven er hun eigen draai aan. Het grootste voordeel: er zijn eindeloos veel modellen, kleuren en wassingen. Die variatie maakt het des te makkelijker om een spijkerbroek te vinden die perfect bij je past. Welke dat is, hangt af van je figuur en persoonlijke smaak. Bij sommige mannen staan slim fit jeans en skinny jeans fantastisch. Ze accentueren de benen en maken je langer. Andere heren zien er beter uit in een klassieke straight leg jeans of in een comfortabele loose fit. De smal toelopende tapered leg jeans zijn niet voor iedereen weggelegd, maar ze zijn wel heel hip. Je creëert er een unieke look mee, omdat de broek vanaf de knie smaller wordt.

De juiste jeans voor het juiste moment

Als je slim kiest, kun je voor bijna iedere gelegenheid de ideale heren jeans vinden. Representatief op je werk verschijnen in heren jeans? Het is zeker mogelijk. Ga voor een mooi afgewerkte, effen spijkerbroek in een donkere kleur die niet te wijd is. Combineer hem met een bijpassend overhemd, een mooi gesneden jasje en nette herenschoenen. In je vrije tijd kun je ook experimenteren met bijzondere modellen, opvallende wassingen en slijtplekken. Met een hip T-shirt, een soepele sweater of een warme trui erop en sneakers eronder zie je er casual en modern uit. En met een wijd hemd of oversized vest en bergschoenen ontstaat heel makkelijk de ultieme stoere look. Dat is eigenlijk precies waar robuuste heren jeans altijd al voor gemaakt worden.