-10% op ALLES in de SALE5

SALE10Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Overhemden3.068
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Korting
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Overhemden voor heren in de sale, voor wie slimme koopjes wil doen

Zelden kwam onder één noemer zo’n grote variëteit aan kledingstukken samen. Overhemden voor heren worden immers door alle labels uitgebracht en zijn verkrijgbaar in alle stijlen. Om een idee te krijgen van het aanbod en de prijzen, neem je gewoon even een kijkje in de sale van About You. Pagina na pagina vind je er stylish stukken en kortingen die je zin doen krijgen in meer – zoals in meer overhemden! Want heren, zeg nu zelf: naargelang de activiteiten en afspraken, die in je agenda staan, heb je toch elke dag weer een ander hemd nodig? Dankzij deze kortingen is dit mogelijk, dus is er niets dat je tegenhoudt om je digitale winkelkarretje te vullen.

Het overhemd: er zit meer achter dan je denkt

Wist je dat overhemden in het midden van de vorige eeuw hun doorbraak kenden? Dat de boorden vroeger los verkocht werden, zodat ze makkelijk gewassen en gesteven konden worden? Dat het woord overhemd ontstond om het onderscheid te maken met het hemdje of onderlijfje dat mannen onder hun kleding droegen? Maar ook en vooral: wist je dat overhemden, met lange of korte mouwen, elk seizoen weer een topper zijn in elke collectie? Je hebt dus geen bijzondere reden nodig om een paar extra exemplaren in te slaan, behalve misschien: klassevol en fashionable voor de dag komen. Door een overhemd van deze outlet te shoppen en resoluut voor een bepaalde stijl te kiezen, toon je immers hoe jij in het leven staat.

Elke man z’n overhemd, elke man z’n stijl

Zit je graag strak in het pak? Dan is een gekleed overhemd jouw go-to item. Moderne zakelijke overhemden hebben vaak 1-knoops manchetten en zijn in diverse kleuren en motieven verkrijgbaar. Effen of gestreept? Kijk na bij welke pakken je het hemd wil aantrekken en stem je keuze hierop af. Ook binnen een ontspannen en eerder casual stijl mag het overhemd voor heren niet ontbreken. Grote en kleine ruitjes of zelfs gebloemde patronen: draag er je favoriete jeans en jack bij en je bent zó klaar om de stad in te gaan. Zeg nu nog eens dat een chice overhemd geen all-rounder is?

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 26-06-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG