Heren boots: voor een opvallende casual look

Heren boots zijn de perfecte vervanging van klassieke veterschoenen. Vroeger waren ze populair als werkschoenen, maar nu zijn ze ook onder modeliefhebbers razend populair. Sneakers zijn tijdens het winterseizoen uit den boze, zeker tijdens natte weersomstandigheden. Gelukkig kun je dan terugvallen op heren boots, de ideale schoenen voor de winter. Boots zijn laarzen tot aan de enkel en hebben een dunne zool van rubber. Daardoor heb je extra grip. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen, kleuren en maten. Je moet echter wel goed kijken wat je koopt, want boots passen niet onder elke outfit. Voor een casual look kun je met boots voor heren in ieder geval prima uit de voeten.

Hoge schoenen voor een stijlvolle uitstraling

Heren boots zijn geschikt voor zowel een casual als een stijlvolle uitstraling. Wel stem je de boots af op de kleding die je draagt. De zogenaamde work boots kunnen prima onder een skinny jeans of slim fit jeans. Daarmee creëer je een wat rebelse look, ideaal voor in je vrije tijd of tijdens een avondje stappen met vrienden. Klassieke boots in de kleuren grijs en zwart passen goed onder een pantalon. Dit is perfect voor een meer stijlvolle uitstraling. Met een T-shirt, overhemd of coltrui maak je een nette outfit compleet.

Vind stevige grond onder je voeten dankzij korte laarzen

Met heren boots vind je altijd stevige grond onder je voeten. Ze zitten comfortabel en ze geven je enkels de juiste ondersteuning. Bovendien kunnen deze schoenen prima tegen een stootje. Tijdens een weekendje wandelen in de Ardennen zijn ze daarom onmisbaar. De meeste boots zijn daarnaast gemakkelijk te onderhouden door er dagelijks een vochtige doek overheen te halen. Vuil- en stofresten zijn daardoor gemakkelijk te verwijderen. Wil je extra aandacht vestigen op de heren boots? Rol dan de pijpen van de spijkerbroek iets op. Maak het zo bont als je zelf wilt. Kortom, heren boots zijn een echte aanrader voor elke rebelse en stoere man die zichzelf niet al te serieus neemt.