Schoenen voor heren518

adidas schoenen voor heren: voor een sophisticated look

Mannen maken hun sophisticated look compleet door een paar fancy adidas schoenen voor heren erbij te dragen. Er zijn flink wat verschillende soorten verkrijgbaar, die buiten comfortabel ook sportief en stijlvol zijn. Draag ze overdag tijdens school of werk, tijdens een borrel met vrienden of een romantische date met je vriendin. Ze zijn multi-inzetbaar, want ook op een festival of wandeling komen ze goed van pas. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het model adidas schoenen voor heren dat je kiest. De open slippers draag je waarschijnlijk eerder op het strand of bij het zwembad dan dat je ze tijdens een date aan doet.

Mannenschoenen van adidas: de soorten en maten

Het ruime assortiment adidas schoenen voor heren biedt voor ieder wat wils. Veel van deze modellen zijn wereldwijd bekend. Zoals een laag wit model met gekleurde achterkant en gaatjes langs de zijkant. Ook de drie parallel lopende gekartelde strepen zijn typisch voor het merk. De lage modellen zijn er in verschillende kleuren, maar zijn in de basis vaak wit. Grijze en zwarte varianten komen ook vaak voor. Ben je in de mood voor een meer uitgesproken schoen? Dan zijn er ook modellen van de adidas schoenen voor heren te vinden die uitpakken met kleuren, patronen en opvallende combinaties. Misschien niet de eerste kleur waar je als man aan denkt bij een herenschoen, maar een peach sneaker kan verrassend goed staan als er een paar mooie bruine benen bovenuit komen.

Zo stijl je je sneakers van adidas

Eigenlijk geldt het voor alle soorten sneakers dat ze makkelijk combineren met een goede spijkerbroek. Zorg ervoor dat deze niet te kort of juist te lang is. Alhoewel het ook een grappig effect kan hebben als je je broek juist wat korter oprolt en dit combineert met een fijn overhemd. Draag dan bij voorkeur geen, of juist korte sokjes, zodat je enkels te zien zijn. Dit heeft iets stijlvols. Een paar zwarte sneakers combineer je met een lichte broek in blauw of grijs. Verschillende zwarte kledingstukken met elkaar combineren is doorgaans geen succes. Zoek liever naar vrolijke of spannende kleurencombinaties. Ook korte broeken gaan goed samen met een goed paar adidas schoenen voor heren, maar pas hier op met witte sokken om de welbekende toeristenlook te voorkomen.