DEAL DAYS: tot 60% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van Pepe Jeans537

Pepe Jeans: stoere mode afkomstig uit Londen

Het stoere merk Pepe Jeans werd opgericht in 1973 door drie broers op Portobello Road in Notting Hill, Londen. Op de lokale markt van Notting Hill werd toen de hipste modekleding verkocht. Veel modellen en fashionista's deden moeite om een broek van Pepe Jeans te bemachtigen, aangezien de jeans heel moeilijk te verkrijgen waren. Het merk is in de loop der tijd echter enorm populair geworden en wordt inmiddels in bijna 7000 winkels in meer dan 60 landen verkocht. Pepe Jeans staat er bovendien om bekend dat het nog onbekende modellen in de reclamecampagnes laat verschijnen, die later ontdekt zullen worden. Zo zijn Sienna Miller, Kate Moss en Alexa Chung ooit een gezicht geweest voor het kledingmerk.

Creatieve, trendy jeans met een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Het merk Pepe Jeans is in de loop der tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken op het gebied van jeans. Het biedt kwalitatief betrouwbare jeans voor een zeer scherpe prijs. Niet alleen de jeans zijn echter een zeer groot succes, maar ook de andere dames-, heren- en kindermode is heel populair. Zo worden ook de sweaters, jassen en T-shirts uitstekend verkocht. Het merk staat bekend om zijn originele stijl, die stoer en comfortabel is. Bovendien biedt het modemerk met een uitstekende pasvorm. De kleding zit vrijwel altijd meteen goed, bij zowel dames als heren.

Onderstreep jouw persoonlijkheid

Pepe Jeans staat bovendien bekend om zijn originele kleding. Je Vind geweldiget binnen het assortiment veel variatie, waardoor je jouw eigen persoonlijkheid kunt laten schijnen. De sweatshirts zijn perfect voor een comfortabele outfit, maar je kunt ook voor een hippe jeans met een trendy T-shirt kiezen. Er is zoveel keus, dat je zowel elegant als trendy voor de dag kunt komen. Bovendien beschikt het kledingmerk over veel verschillende kleuren en wassingen. Het stoere Engelse kledingmerk Pepe Jeans is daarmee ideaal voor jouw persoonlijke, moderne outfit voor iedere dag.