WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


DreiMaster: stijlvolle kleding uit Duitsland

DreiMaster is een Duits modelabel en in 2010 opgericht door een drietal vrienden. Bij dit merk uit Hamburg draait alles om een uitstekende kwaliteit, een klassiek design en vooral ook het begrip stijl. Het modelabel richt zich op zowel dames- als herenkleding. Wat begon met een collectie winterjassen inmiddels uitgebreid tot een breed aanbod van onder meer parka's, truien, vesten, T-shirts en sweaters. DreiMaster heeft volop aanbod qua winterse items, maar inmiddels zijn er ook talloze kledingstukken te vinden voor een zomerse outfit. Dankzij subtiele maritieme opdrukken weet het merk zich perfect te onderscheiden van andere kledingmerken. De kwalitatieve kleding is uiterst stijlvol en daarmee een aanwinst voor je garderobe. Stel een mooie outfit samen en stap zelfverzekerd de deur uit.

Eindeloos combineren met fijne basics

Dankzij een breed scala aan DreiMaster basics kun je combineren zoveel als je maar wilt. De natural look zie je bovendien terug in elk item. Zelfs de zogenaamde bontkraag keert terug in diverse kledingstukken, bijvoorbeeld bij de vesten en de jassen. De kwalitatieve kleding heeft daarnaast een aangename pasvorm en blijft jarenlang mooi in model. Dit maakt DreiMaster kleding uiterst aantrekkelijk om aan te schaffen. Bovendien voldoet het altijd aan de laatste modetrends. De combinatie van draagcomfort, het gebruik van fijne materialen zoals polyester en katoen en de toepassing van basiskleuren maakt dat je de kleding met plezier én tijdens diverse gelegenheden draagt. Een grijze of zwarte parka komt bijvoorbeeld goed van pas bij zowel een formele als informele gelegenheid.

Kwalitatieve items met opvallende details

DreiMaster kleding uit Hamburg valt op vanwege de toepassing van opvallende details. Denk hierin bijvoorbeeld aan gestikte naden, drukknopen en ritsen. Je kunt zien dat aan elk kledingstuk de nodige zorg is besteed, zowel bij dames- als herenkleding. Donkere kleding draag je vooral in het winterseizoen, terwijl lichtere kleuren juist bijdragen aan een zomerse outfit. Wat je keuze ook is, zorg voor een aantal mooie basics in je kledingkast. Mocht je een keer te laat uit bed stappen, dan heb je in ieder geval razendsnel een goede outfit bij elkaar. Dat is wat je van DreiMaster mag verwachten – iedere dag weer.