Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

De eigentijdse basics van Soyaconcept

Soyaconcept is een kledingmerk voor dames. Eerst was het merk vooral bekend in thuisland Denemarken, daarna veroverde het de rest van Scandinavië. Nu is het de beurt aan Europa en de rest van de wereld. Zijn succes dankt het merk vooral aan de eenvoud en de ongedwongen, jonge mode die eigentijdse dames zeer waarderen. Soyaconcept is gespecialiseerd in basics zoals jeans, pantalons, blouses, truien, sweaters en jurken. Wat direct opvalt, is het soepel gebruik van het materiaal. De kleren vallen steeds mooi en passend rond het lichaam. Een andere succesfactor is de prijs. Soyaconcept is een betaalbaar merk, dat toch een hoge kwaliteit kent.

Eenvoud die telkens een beetje anders is

Soyaconcept blinkt uit in eenvoud die toch telkens een beetje anders is. Rijke schakeringen, zoals vieux rose of koningsblauw, krijgen in de hedendaagse ontwerpen een verrassend nieuwe look. De collecties worden regelmatig vernieuwd en de ontwerpers van Soyaconcept blazen ook graag classics een nieuw leven in. Zo krijgen de poncho's en bodywarmers telkens een originele invalshoek, bijvoorbeeld door een schuin geplaatste rits of een opvallende kraag. De kleding is gemaakt van gezond materiaal en daardoor geschikt om in alle weersomstandigheden te dragen. Buitenkleding is het paradepaardje van dit merk.

Duurzame, comfortabele en betaalbare mode

Duurzame productiemethodes en ecologie zijn belangrijk voor Soyaconcept. Ook ondertekende het label het Ethische Charter van de Deense mode-industrie. Met dit charter wil Denemarken een halt toeroepen aan eetstoornissen bij modellen. Het is een merk waarmee dames hun persoonlijke stijl helemaal tot hun recht kunnen laten komen. De kleding is geschikt om te dragen op het werk, in de stad of gewoon thuis. De frisse, originele en betaalbare kleding heeft een groot draaggemak en comfort. Soyaconcept is daarom het ideale merk voor de modeliefhebster, maar ook voor dames die graag enkele mooie basics combineren met modieuze en seizoensgebonden items. Zomer of winter, de hippe Deense kleding van Soyaconcept is steeds een succes.