Merkenheader

VERA MONT: trendy couture voor de modebewuste vrouw

De eerste collectie van VERA MONT werd in 1961 gelanceerd. Het kledingmerk is een onderdeel van de Betty Barclay Group en is afkomstig uit het Duitse Nußloch. Sinds de lancering in de jaren zestig is er veel veranderd. Tegenwoordig is de collectie van VERA MONT in meer dan 42 landen te koop. Het trendy couture merk heeft de modebewuste vrouw voor ogen die een exclusieve outfit zoekt voor een speciale avond uit. Je kunt hierbij denken aan avondjurken, bruidsjurken en cocktailjurkjes. De jurken van VERA MONT vallen vooral op door de verschillende stoffen en kleuren die worden gebruikt. De vrouw die een jurk van dit kledingmerk draagt is eigentijds en modern.

Prachtige prints, kleuren en dessins bij VERA MONT

VERA MONT staat vooral bekend om mooie dessins, prints en kleuren. Zo maakt het kledingmerk bijvoorbeeld gebruik van kant op allerlei mogelijke manieren of veel geborduurde applicaties. Bloemenversieringen die 3D zijn geprint maken de outfits helemaal af. Het modemerk schuwt daarbij geen enkele kleur. In de collectie zijn kleuren als diep blauw, warme bessenkleuren, krachtig rood en poedertinten terug te vinden. Of je dus voor een gewaagde kleur gaat of een minder opvallende tint; er is voor ieder wat wils. De jurken zijn daarnaast elegant en vrouwelijk, zodat ze geschikt zijn voor iedere gelegenheid. In de collectie vind je zowel een cocktailjurk als kleding voor een formele gelegenheid.

VERA MONT zorgt voor elegantie en vrouwelijkheid

Het kledingmerk heeft de modebewuste volwassen vrouw voor ogen die na haar werk naar een trendy diner of feest gaat. Voor het merk staat voorop dat deze moderne vrouw zich in haar eigen stijl wil kleden, en daarbij veel mogelijke combinaties nodig heeft. De kleding is dankzij de eenvoudige en eigentijdse lijnen op verschillende manieren te dragen. Daarbij zitten leuke accessoires verwerkt die de outfit afronden. De jurken van VERA MONT zijn prachtig toegesneden op het vrouwelijke lichaam, zodat het silhouet van de vrouw goed benadrukt wordt. Dankzij VERA MONT voel je je zelfverzekerd en vrouwelijk tijdens een avondje uit.