Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Alle producten van Key Largo213

KEY LARGO: coole trends voor jong en oud

Mannen, vrouwen en kinderen Vind geweldigeen het allemaal belangrijk om coole kleding te kunnen dragen die bij ze past. Daarom maakt KEY LARGO opvallende items voor iedereen. De ontwerpers van het merk halen inspiratie uit de snel bewegende wereld om ons heen. Vooral in de steden volgen de coole trends elkaar in een razend tempo op. Het merk specialiseert zich in kleding voor jong en oud, maar Vind geweldiget het ook leuk om te experimenteren met accessoires. Zo kan je een hele outfit samenstellen met de coole items van dit Duitse merk.

Stoere kleding voor iedere dag

KEY LARGO is een merk voor iedereen met zelfvertrouwen. Het merk maakt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen die zelfverzekerd zijn en hun persoonlijke stijl ontwikkeld hebben. Alle designs van het merk zijn daarom origineel, stoer en opvallend. KEY LARGO ontwikkelt goede basics die jarenlang mooi blijven, maar biedt ook een collectie met trendy items die je outfit naar een hoger niveau tillen. Je kunt de verschillende items van het merk dus gemakkelijk met elkaar combineren. Een casual T-shirt ziet er meteen stijlvoller uit wanneer je hem combineert met een stoer leren jasje en kwalitatief hoogwaardige jeans. Dit is de casual en stoere stijl waar de ontwerpers van KEY LARGO zo gek op zijn. Wees dus niet bang om in het dagelijkse leven risico's te nemen!

Trendy en klassiek

De stijl van KEY LARGO is trendy, maar tegelijkertijd volgen de ontwerpers van het merk ook een aantal klassieke stijlen die nog steeds niet uit de mode zijn. Neem bijvoorbeeld een stoer, leren jasje. Eigenlijk zou je deze jasjes vintage kunnen noemen, maar door de vorm, kleur en aankleding van het jasje te veranderen kan je er een ontzettend trendy item van maken. Deze combinatie tussen modern en klassiek is precies wat de ontwerpers van KEY LARGO leuk Vind geweldigeen. Ze zorgen er daarom ook voor dat alle items van het merk kwaliteit hebben. Goede stoffen behouden hun vorm en blijven mooi. Zo kan je je favoriete items van KEY LARGO jarenlang blijven dragen.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG