Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van OBJECT1.460

OBJECT, stijlvol en origineel

Het Deense merk OBJECT maakt kleding voor de zelfstandige jonge vrouw die weet wat ze wil. Het merk maakt deel uit van Bestseller, een familiebedrijf achter meerdere kledingmerken, elk met een eigen benadering. OBJECT is in 2003 opgericht. De volledige naam is OBJECT Collectors Item. De filosofie is dat je voor een individuele stijl de juiste kleding nodig hebt. Het is niet de mode die bepaalt wie jij bent, dat doe je zelf. De kleding van dit merk is daarom net even anders. Er is zeker een invloed vanuit vintage, maar ook een drang naar het verkennen van een nieuwe stijl.

OBJECT, lief en sterk tegelijk

OBJECT behoort tot de opvallende merken met Scandinavische mode. Het leuke van Scandinavische mode in het algemeen is de nuchterheid. Het idee is dat iedereen goed gekleed wil zijn, maar dat is niet het enige. Kleding heeft de functie om je een goed gevoel te geven. In de noordelijke landen is gezelligheid heel belangrijk en dat komt terug in kleding. Gebreide kleding neemt een belangrijke plaats in. Dat is ook te zien bij OBJECT. De gebreide jurkjes staan bijvoorbeeld voor een traditie van zachte, omarmende kleding. Tegelijkertijd zijn ze door hun stijlvolle ontwerp perfect voor de vrouw van de wereld. Kijk bijvoorbeeld naar de lange vesten: op het eerste gezicht huiselijk, maar door hun scherpe stijl zeker ook te dragen op een chic kantoor.

Een stijl die staat voor vrijheid

OBJECT is er niet per se op uit om de trend te zetten, maar doet dat feitelijk wel. De mode van dit Deense merk kenmerkt zich door mooie kleuren, zachte lijnen en aangename details. Geen enkel kledingstuk is echt basic, want allemaal hebben ze wel een subtiel detail dat ze uniek maakt. Het is de stijl van de vrouw die niet per se wil opvallen, maar zich wel goed gekleed wil weten. En daardoor natuurlijk wel opvalt. Een stijl die een zekere nonchalance heeft. Dat betekent bewegingsvrijheid in alle betekenissen van het woord, precies waar OBJECT voor staat.

Ontdek de mega Black Friday Sale op 25.11. 2022.