Levertijd: 2-6 werkdagen. % Tussenjassen %5

EXTRA20Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
MOON BOOT
16 item(s)
Volgen

MOON BOOT: De perfecte boot voor de steeds koudere winter

Wie had ooit gedacht dat de eerste stappen op de maan door Neil Amstrong in 1969 de inspiratiebron waren voor een fenomeen in de modewereld. De aparte vorm van de schoenen waarmee Neil Armstrong een legendarische mijlpaal bereikte, was voor de laarzenmaker en jonge ondernemer Giancarlo Zanatta de inspiratiebron voor de perfecte sneeuwschoen. Een sneeuwschoen waarmee elke winter in elk land getrotseerd kan worden. De moonboot komt tegenwoordig niet alleen meer van pas in wintersportgebieden of gebieden waar de temperatuur daalt tot -20. Met winters die steeds kouder worden, zijn de moonboots ook de ideale winterschoen voor de Nederlandse winter. De ontwerpen van MOON BOOT staan bekend om de combinatie van een chique en sportief design en zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij ABOUTYOU. Wij bieden via onze webshop modieuze snowboots voor vrouwen van MOON BOOT aan.

Moonboots passen bij elke vrouw

De sneeuwschoenen van MOON BOOT worden al meer dan 40 jaar over de hele wereld gedragen. Ze zijn nog steeds een Must-Have voor elke vrouw in iedere bevolkingslaag. De schoenen gaan als warme broodjes over de toonbank en worden door iedereen gedragen. Van normale burgers, tot succesvolle zakenvrouwen, tot wereldsterren; iedereen is gecharmeerd door de functionele en fashionwaardige snowboot. Sinds de lancering in de vroege jaren 70 zijn er al meer dan 22 miljoen paar moonboots verkocht. Het merk onderscheidt zich, omdat de moonboot zowel in de sneeuw als ook in de stad kan worden gedragen. Het unieke en coole design zijn hiervoor de grootste redenen. Comfort, de opvallende look en technologische ontwikkelen zorgen ervoor dat de unieke moonboot weer de meest gewilde snowboot van het moment is.

Traditioneel design

De damescollectie van MOON BOOT kenmerkt zich door zijn traditionele snowboots. De traditionele look is door vele merken gekopieerd. Er is echter maar één merk dat de beste kwaliteit levert en dat is MOON BOOT: Original. Het karakteristieke eerste model dat in 2000 verkozen werd tot een van de 100 symbolen van de 20ste eeuw, is nog steeds immens populair en ook verkrijgbaar bij ABOUTYOU. Naast het klassieke model heeft MOON BOOT ook andere ontwerpen gecreëerd. Deze zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.