Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Alle producten van TIMBERLAND171

Timberland, de authentieke veterboot

Het merk Timberland werd in de jaren 50 in Boston opgericht door Nathan Schwartz. Het had echter niet vanaf het begin deze naam. De naam ontstond in 1973, toen door een gelukkig toeval een van de zonen van Nathan de lichtbruine veterlaars bedacht. Het was een waterdichte schoen gemaakt van nubuck, perfect voor de winters van New England. De schoen werd in korte tijd zo populair, dat de naam van het model, Timberland, aangenomen werd als de naam van het hele merk. Nog steeds is deze klassieker enorm populair, maar de collectie bestaat inmiddels uit nog veel meer mooie schoenen en laarzen. Timberland is nog steeds in handen van de Swartz familie, met het verschil dat het nu een internationaal befaamd schoenmerk is.

Timberland staat voor een levensstijl

De bekende lichtbruine Timberland veterboot is stoer en sterk, en dat geldt eigenlijk voor alle modellen. Met alle hoge schoenen van dit merk kun je zonder problemen door de ruige natuur lopen. De profielzool zorgt dat je niet uitglijdt of je bezeert. Je voeten blijven daarnaast warm en droog. In de loop van de jaren is de Timberland technologisch verbeterd. Met name de zool geeft meer steun aan de voeten. Dat heeft te maken met de eisen van de moderne tijd. Deze behoefte aan perfectie is ook te zien in de Timberland sneakers. Ze zijn stevig, want dat hoort bij dit merk, maar ook sportief en trendy. Ze hebben dus een heel eigen karakter.

Schoenen voor iedereen

Het leuke van de originele boot is dat hij mannen én vrouwen goed staat. Ook voor kinderen zijn ze perfect, jongens en meisjes kunnen dezelfde schoenen dragen. Dat geldt voor bijna alle modellen. De schoenen passen bij elke outfit en voegen er ook iets aan toe. Ze zijn op een bepaalde manier neutraal, en daardoor heel veelzijdig. Of je nu op een eenzaam bergpad loopt of in het centrum van een wereldstad, met Timberland draag je altijd de perfecte schoen.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG