WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

NA-KD: eigenwijze mode voor trendy vrouwen

Het Zweedse merk NA-KD is nog ontzettend jong. Het merk werd namelijk in 2015 opgestart, maar heeft zichzelf meteen weten te bewijzen. De ontwerpers van NA-KD maken kleding voor zelfverzekerde vrouwen die het leuk vinden om met hun persoonlijke stijl te experimenteren. De stijl van het merk valt niet onder één naam te vangen. De items zijn trendy, klassiek, excentriek, vintage en modern tegelijkertijd. De designers vinden het namelijk leuk om met verschillende stijlen te experimenteren. Hierdoor is de collectie van NA-KD ontzettend divers en kan je lekker mixen en matchen met de verschillende originele designs. Zo lukt het je altijd weer om een originele outfit samen te stellen.

Jouw eigenzinnige stijl

NA-KD vindt het belangrijk dat jij helemaal jezelf bent. Daarom maakt het merk stijlvolle kleding die er net wat anders uitziet dan de meeste items die je om je heen ziet. De designers van het merk maken unieke ontwerpen en originele prints. Hierbij laten ze zich inspireren door de trends van het moment, maar komen ze ook met eigen ideeën over wat mode zou moeten zijn. Daardoor kan jij iedere keer weer unieke items scoren waarmee je je persoonlijkheid kunt laten zien. Vind je het leuk om je eigenzinnig en origineel te kleden? Dan is de kleding van NA-KD precies wat je zoekt.

Mixen en matchen

NA-KD ontwerpt kleding voor bijna iedere gelegenheid. Je kleedt je namelijk niet iedere dag hetzelfde, dus je moet genoeg keuze hebben om een outfit te vinden die bij je stemming past. Het merk maakt stoere jumpsuits, casual T-shirts en vrouwelijke jurkjes. Daarnaast kan je ook verschillende accessoires van NA-KD kopen. Deze accessoires zijn allemaal even uniek als de kledingstukken van het merk. Het is met behulp van deze accessoires dus super gemakkelijk om een simpel jurkje net wat opvallender te maken. Met stoere riemen, oorbellen en zelfs trendy telefoonhoesjes maak jij iedere outfit compleet. Bovendien vindt het merk het belangrijk om alleen het beste materiaal te gebruiken. Zo kan je al je favoriete kledingstukken van NA-KD keer op keer blijven dragen.