WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Crocs: wandelen op lichtgewicht

Crocs werd in het jaar 2002 opgericht en is inmiddels een grote naam. Het doel van de 3 eigenaren van het bedrijf was om comfortabele lichtgewicht schoenen te maken. Dit lichtgewicht kon alleen worden gerealiseerd wanneer de schoenen van kunststof gemaakt zouden worden. De eerste Crocs, met als merknaam "Beach", werden uitgebracht in november 2002 tijdens een bootshow. Lang niet iedereen is even goed te spreken over de uitstraling van het merk en haar producten, maar dat maakt de klompen niet minder praktisch en uniek. Het merk richt zich op iedereen: man en vrouw, jong en oud. Er is altijd wel een passende Croc voor je te vinden.

Praktisch en voor iedereen

Het hoofddoel van de oprichters van Crocs, het ontwikkelen van zo licht mogelijke schoenen, is dan ook zeker geslaagd. Ze wegen niet veel en zijn inmiddels bijzonder herkenbaar. Dat zorgde voor een enorme groei van het bedrijf. Zo was het bedrijf vanaf 2006 enkele jaren de officiële sponsor van de Association of Volleyball Professionals Tour, waardoor het merk nog meer internationale bekendheid kreeg. Vandaag de dag worden Crocs niet veel buiten gedragen, maar binnen des te meer. Dankzij de antislipstructuur die in de zool zit, is het merk bijvoorbeeld ook erg populair in onder andere ziekenhuizen. Het loopt makkelijk, de kunststof slijt langzaam en je kunt met deze klompen praktisch niet uitglijden.

Geniet van het lopen

Crocs heeft een pad bewandeld wat niet veel andere bedrijven zullen durven: het ontwikkelen van lichtgewicht schoenen die uit kunststof bestaan. Maar dankzij de innovatieve aanpak kan iedereen vandaag de dag genieten van het wandelcomfort op de welbekende klompen en inmiddels ook laarzen van dit bedrijf. Als je het niet wilt, hoef je er niet per se mee naar buiten, maar ze lopen wel lekker. Waar het comfort van andere schoenen te kort schiet, biedt Crocs dit juist meer. En daarom kies je ervoor.