Merkenheader

EVITA: Europese schoenen van hoge kwaliteit

Iedere vrouw heeft goede schoenen nodig. Daarom maakt EVITA talloze schoenen voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle accessoires. Je schoenen maken je outfit immers helemaal compleet. Het merk is typisch Europees. De ontwerpers van EVITA laten zich namelijk inspireren door bekende modelanden in Europa en werken alleen met vakmensen en materiaal uit deze landen. Hierdoor kan het merk de beste schoenen maken, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De diversiteit binnen de collecties is groot, dus je kunt een subtiele hakschoen van het merk kopen, maar ook een stevige laars voor iedere dag.

Klassieke designs voor elegante vrouwen

De ontwerpers van EVITA laten zich niet leiden door trends. De modewereld verandert namelijk zo snel dat schoenen binnen de kortste keren weer uit de mode zijn. Daarom richt dit merk zich het liefste op klassieke designs die je jaar na jaar kunt dragen. De ontwerpers laten zich hierbij inspireren door de Italiaanse modewereld. Dit is namelijk het land waar klassieke vrouwelijkheid altijd voorop staat. EVITA maakt schoenen voor dames die het fijn vinden om zich vrouwelijk te voelen. Klassieke hakken, elegante ballerina's en stijlvolle laarzen zijn allemaal te vinden in de collectie van het merk. Het is dus altijd mogelijk om de perfecte schoenen voor jouw outfit te vinden. Een paar hakken past natuurlijk perfect bij een net jurkje, maar je kunt je casual outfit met enkellaarsjes net iets meer elegantie geven.

Echt vakmanschap

Schoenen zijn een leuke accessoire, maar hebben natuurlijk een functie. Ze moeten je voeten namelijk goed beschermen tegen weer en wind. Dat is de reden waarom de ontwerpers van EVITA het belangrijk vinden om kwalitatief hoogwaardige schoenen te maken. Ieder model wordt met de hand vervaardigd, waardoor de vakmensen van het merk waarborgen dat iedere schoen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast werkt EVITA alleen met het beste materiaal. Kwalitatief hoogwaardig leer is ontzettend stevig en toch soepel. Zo worden je voeten goed ondersteund en kan je dagenlang comfortabel lopen op stijlvolle schoenen van EVITA.