WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

PLEASE, echt Italiaans

PLEASE is opgericht in 1993 door Emilia Giberti e Adriano Aere in de Noord-Italiaanse regio Emilia-Romagna. In dit gebied zijn van oudsher veel ateliers en kleine fabriekjes te vinden. De productiemethoden zijn modern, maar er wordt vastgehouden aan een bepaalde ambachtelijkheid. Zo is het voor PLEASE belangrijk dat alle kleding volledig in Italië gemaakt wordt, van het ontwerp tot het in elkaar naaien en afwerken. Naast kleding voor vrouwen maakt PLEASE ook mode voor kinderen, dat wil zeggen meisjes. Zowel bij de collectie voor volwassenen als bij die voor kinderen wordt veel aandacht besteed aan decoratieve details. De vintage look wordt toegepast, bijvoorbeeld bij de jeans. De kleding van dit merk is speels, maar absoluut bedoeld om serieus te worden genomen.

PLEASE heeft een eigen stijl

Het symbool van PLEASE is een hartje. Het merk heeft dan ook een lieve uitstraling: ze willen graag voor je zorgen door mooie kleding voor je te maken. Er is veel aandacht voor de verschillen in stoffen en hoe die het beste gebruikt kunnen worden. Denim, linnen, katoen, maar ook leer wordt gebruikt voor het maken van modieuze en comfortabele kledingstukken. PLEASE houdt telkens nauwgezet de ontwikkelingen van de mode in de gaten. Het bedrijf is in staat om in vier weken tijd een nieuw kledingstuk te ontwerpen, te knippen en in elkaar te zetten, en het ook nog de juiste wash te geven.

De onnavolgbare Italiaanse stijl

Italiaanse stijl is altijd uitgesproken. Contrasten worden niet geschuwd. Een PLEASE spijkerbroek met een wash of met een gedragen look is nog steeds stijlvol en vrouwelijk. De pasvorm is perfect. Volgens dit merk past zo’n supernonchalante broek heel goed bij uitgesproken vrouwelijke schoenen, bijvoorbeeld sandalen, met naaldhakken. Dat is de onnavolgbare Italiaanse stijl. Een kort jurkje van elegante stof met een paar stoere rijglaarzen. Zulke combinaties zijn mogelijk met de juiste kleding. Het juiste evenwicht tussen brutaal en lief vind je bij PLEASE.