Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Frogbox
63 item(s)
Volgen

Frogbox: Zwitserse mode met gevoel voor trends en humor

Frogbox mode staat voor extravagant design dat op zichzelf staat en ook heel goed samengaat met je favoriete stukken. De ontwerpen van het Zwitserse merk benadrukken je nonchalance en maken een fashion statement in iedere situatie. Betekenisvolle prints, speelse details en hippe materialen en kleurencombinaties zorgen ervoor dat Frogbox zich onderscheidt van andere merken. De shirt- en knitwearcollectie is brutaal en grappig, zonder opdringerig te zijn en zonder in dwaasheid te vervallen. De kledingstukken van het modemerk toveren een glimlach op je gezicht. Zo ga je zowel naar je werk als in je vrije tijd met veel plezier door het leven. Winkels van het merk vind je overigens over de hele wereld, waaronder in vele Europese landen, maar ook in Amerika, Rusland en Australië.

Neem je goede humeur mee

Het hippe Frogbox zorgt voor een sensatie met grappige slogans, humor en patronen. De shirts van het trendy label zijn bedrukt met toffe teksten waarmee je zeker aanspraak hebt. Bij het trendy merk worden hoogwaardige materialen gebruikt, zodat je lang gebruik kunt maken van je kleding. Deze materialen worden zeer duurzaam geproduceerd. Dankzij de spannende combinatie van materialen, het borduurwerk en de applicaties wordt de kleding veel creatiever. Het merk beschikt verder over talloze accessoires, zoals sjaals en caps. Sjaals maken je outfit helemaal af. Vooral op een frisse dag is een mooie sjaal onmisbaar. Je kunt op die manier je outfits perfect accentueren. Dankzij de continue mix van humor en trendy stijlen die helemaal van nu zijn, blijven de ontwerpen van dit hippe merk je keer op keer verbazen.

Frogbox zorgt voor goede vibes

Inmiddels heeft Frogbox kantoren en showrooms in onder andere Duitsland, Frankrijk, Nederland en Canada. Vanuit die locaties bedient het merk de hele wereld – waarbij het zich lijkt te richten op (grappige) printshirts en pullovers. Zo vind je in de collectie casual shirts en knuffelige gebreide truien met vele motieven. Te denken valt hier aan harten, vredestekens, sterren, fruit of slogans. Fashionista's zien het modemerk als een gewild adres voor een outfit met een knipoog. De keuze van kleuren is zeer veelzijdig, waardoor er altijd een kledingstuk is dat bij jouw outfit past. Het kledingmerk uit Zwitserland ontwerpt kleding voor zeer uiteenlopende leeftijden en kledingmaten. Voor het merk is belangrijk dat iedereen zich leuk kan stijlen, hoe je er ook uit ziet. De vrolijke caps en mooie sjaals van Frogbox fleuren je dan ook helemaal op.