Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5


Desigual: Spaanse mode voor iedereen die anders wil zijn

Desigual is een van oorsprong Spaans modemerk dat in 1984 werd opgericht door de Zwitserse zakenman Thomas Meyer. Hij zag de levendigheid en kleur van het trendy eiland Ibiza en dit bleek zijn inspiratie te zijn voor een nieuwe manier van kleding ontwerpen en dragen. De collecties van Desigual moesten meer dan functioneel zijn en vooral ook creativiteit, optimisme en plezier uitstralen. Daarmee is het merk meer dan alleen kleding, maar straalt het simpelweg een 'way of life' uit. Er is dan ook geen specifieke doelgroep, want Desigual wil een merk zijn voor iedereen. Tolerantie is daarbij een belangrijk onderdeel van de filosofie van het bedrijf.

Desigual kleedt mensen, geen lichamen

Desigual zegt het zelf: "wij kleden mensen en geen lichamen". Het Spaanse bedrijf ziet zichzelf dan ook niet als modemerk, maar Vind geweldiget dat de collecties iets bij mensen teweeg moeten brengen. De inspiratie uit bloemen, kleuren en het dagelijkse leven dat altijd vol verrassingen zit, vormen de leidraad voor het merk dat casual mixt met sportief en romantisch. De ontwerpen zijn daarom stuk voor stuk uniek. En dat is precies wat het merk wil onderstrepen. De naam is niet voor niets afgeleid van het Spaanse woord voor ongelijk of asymmetrisch. Niemand is gelijk en perfecte symmetrie kan saai zijn. Daarom gaat het team van ontwerpers elk seizoen weer aan de slag om meer dan 1.000 verschillende items te creëren.

Geef kleur aan je garderobe met Desigual

Desigual vertaalt een oneindige inspiratie naar kleding, accessoires en schoenen voor hem en haar, en jong en oud. Items waarmee jij je persoonlijkheid kunt laten spreken en lef toont. Wil je opvallen, inspireren, laten zien dat je artistiek bent en dat je niet gelooft in hokjes denken? Dan past dit gepassioneerde Spaanse merk perfect bij jou. De zeer uitgebreide collectie biedt voor elk moment van de dag, elke gelegenheid en elk seizoen unieke kledingstukken, schoenen en accessoires waarmee je een duidelijk statement maakt. Je zult dus geen muurbloem zijn wanneer je een kledingstuk of accessoire van Desigual draagt.