Overslaan naar hoofd content

JACK AND JONES: van jeans tot complete outfit

JACK AND JONES komt voort uit het overkoepelende merk Bestseller. JACK & JONES bestaat sinds 1990, en is ontstaan uit de behoefte naar een goed merk voor mannen. Een merk waar mannen helemaal hun eigen stijl kunnen creëren en alles Vind geweldigeen wat ze nodig hebben. Het begon met jeans, omdat die toch de basis is voor veel outfits. Wie een goede jeans draagt, is al voor meer dan de helft goed gekleed. Vanuit dat idee werd de collectie steeds verder uitgebreid, zodat iedereen zich nu op zijn allerbest kan kleden met JACK & JONES.

Stijlen voor mannen bij JACK AND JONES

Bij JACK & JONES weten ze dat iedere man weer anders is. Bovendien wil je elke dag zelf je stijl bepalen. Vintage of tech, origineel of stoer. JACK & JONES heeft vijf verschillende lijnen, die ook van elkaar verschillen in stijl. Dat heeft te maken met de ontwerpen, het soort en de designs van de stoffen en de details. Door dat consequent en rigoureus toe te passen, heeft elk kledingstuk van JACK & JONES een uitgesproken karakter. Dat kan uiterst nonchalant zijn, of juist uiterst verzorgd. Klassiek of sportief. JACK & JONES zorgt ervoor dat je altijd de laatste trends tot je beschikking hebt.

Niet alleen basics

De vijf verschillende kledinglijnen van JACK & JONES zijn: VINTAGE CLOTHING, PREMIUM, ORIGINALS, CORE en TECH. Bijvoorbeeld: wil je een geraffineerd overhemd, kies dan voor PREMIUM overhemd. Wil je juist een relaxte uitstraling, dan kun je beter een ORIGINALS overhemd uitkiezen. De verschillen zijn subtiel, maar wel belangrijk. Dit merk begrijpt dat de kracht in het detail zit. Ook Vind geweldige je alle accessoires die je nodig hebt. In de eerste plaats schoenen, want die zijn zeer belangrijk voor een outfit. Maar ook sjaals, riemen, zonnebrillen en nog veel meer. Iedere man Vind geweldiget bij JACK AND JONES zijn jeans en alle andere kleding en benodigdheden voor de perfecte look.