SUMMER SALE! Bespaar nu5


Diadora: sportschoenen van Italiaanse kwaliteit

Het was 1948 toen de Italiaan Marcello Danieli zijn eigen sportmerk Diadora begon. Het bedrijf was al snel succesvol, want de bergschoenen van Diadora stonden binnen de kortste keren bekend om hun kwaliteit. Het succes beperkte zich niet tot Italië, aangezien de schoenen van het merk binnen een paar jaar ook in andere Europese landen te vinden waren. Dit was ook de tijd waarin mensen steeds meer verschillende sporten uit gingen proberen. Dat was goed nieuws voor Diadora, want het merk kreeg de kans om verschillende schoenen te ontwikkelen voor allerlei disciplines binnen de sportwereld. Skischoenen, hardloopschoenen en tennisschoenen volgden elkaar allemaal op. Vandaag de dag maakt het merk schoenen voor verschillende sporters uit de hele wereld.

Creativiteit, innovatie en verbeeldingskracht

De ontwerpers van Diadora zijn altijd op zoek naar het nieuwste van het nieuwste. Dat is ook nodig, want de technologie om ons heen blijft zich maar vernieuwen. Als sporter is het belangrijk dat je voeten op de juiste manier ondersteund worden. Alleen zo kan je optimaal presteren en bescherm je je lichaam tegen vervelende blessures. De designs van Diadora worden optimaal afgestemd op de behoefte van de sporter. Voor sommige sporten moet de zool flexibel zijn, terwijl andere actievelingen juist op zoek zijn naar een schoen met noppen voor extra grip. Het merk ontwikkelt schoenen die overal tegen bestand zijn en die er ook nog eens stijlvol uitzien. Zelfs op het sportveld wil je er natuurlijk trendy bijlopen.

Diadora van top tot teen

Diadora maakt tegenwoordig meer dan alleen maar schoenen. Als sporter moet je namelijk een hele outfit bij elkaar kunnen zoeken. Het merk heeft een klassieke Italiaanse stijl die je ook buiten de sportzaal tegenkomt. Een nette polo is bijvoorbeeld perfect voor een tennisser die goed voor de dag wil komen tijdens een belangrijke wedstrijd. Het merk maakt schoenen, kleding en accessoires voor iedereen. Zo stel je dus een volledige look samen met alle stijlvolle items van dit Italiaanse bedrijf, inclusief verschillende tassen, zweetbandjes en handschoenen.