Mexx: moderne en stijlvolle basics

Het Nederlandse merk Mexx is in 1986 in het leven geroepen door het samenvoegen van twee merken: Moustache en Emmanuelle. Het nieuwe merk zou kleding gaan maken voor mannen, vrouwen en kinderen, en werd meteen een groot succes. De stijl van Mexx is samen te vatten als een combinatie van modern en basic. De verschillende designs volgen de nieuwste trends, maar behouden tegelijkertijd een klassiek tintje. Dit maakt alle items van het merk tijdloos. Ben je dus op zoek naar een aantal basic items die je eindeloos kunt blijven combineren? Dan moet je zeker eens zien wat het assortiment van Mexx je te bieden heeft.

Voor de moderne man en vrouw

Al vanaf het begin draaiden alle designs van Mexx rond de wensen van de moderne man en vrouw. Je moet jezelf met kleding kunnen uitdrukken, maar tegelijkertijd gaat comfort boven alles. Dat is de reden waarom Mexx moderne kledingstukken ontwerpt die prettig zijn om te dragen. De items van het merk komen daarom het beste tot hun recht in een casual outfit met hier en daar een opvallend detail. Naast kleding maakt het merk ook prachtige accessoires die precies bij de casual stijl van Mexx passen. Zo maak je je look net iets spannender en opvallender.

Het belang van kwaliteit

Een van de belangrijkste kwaliteiten van de kleding van Mexx is dat je de items jarenlang kunt blijven dragen. Ondanks dat het merk graag inspeelt op de nieuwste trends, hebben alle kledingstukken een klassieke basis die nooit uit de mode raakt. Daarom is het ook van belang dat ieder item van het beste materiaal wordt gemaakt. De designers van het merk kiezen voor stoffen die er mooi uitzien, goed vallen en ook lang hun vorm behouden. Zo haal je dus een aantal basics in huis die je jaar na jaar kunt blijven dragen. De verschillende trendy elementen zorgen ervoor dat je de nieuwste mode in huis hebt, maar je koopt bij Mexx geen items die je na één seizoen weer in de kast laat hangen.