ALLEEN IN DE APP: tot wel 40% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader

InWear: uitstekende pasvorm met perfectie tot in de details

InWear ging in 1969 van start in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Het concept achter het merk was van meet af aan duidelijk: een fashion label voor coole city girls. De formule sloeg onmiddellijk aan en de vrouwelijke, stedelijke en zelfverzekerde mode van InWear was geboren. De filosofie achter het label is in de loop der jaren niet gewijzigd. Het merk bestaat al ongeveer een halve eeuw en nog altijd getuigt het van nieuwsgierigheid, vertrouwen, optimisme en ambitie. De goede pasvorm en de kwaliteit van de kledingstukken, waarbij de perfectie tot in de details is doorgevoerd, zorgt voor een zelfverzekerde en geklede look.

Ideaal voor het werk, maar ook voor de vrije tijd

De InWear basics, jeans en schoenen zijn makkelijk te combineren met accessoires zoals riemen en tassen. Ook truien en warme sjaals zijn een specialiteit van InWear. Ook met dit breigoed kun je veel combineren. Je draagt het bijvoorbeeld met de rokjes, kleedjes en blouses van het Deense merk. In aanvulling op de klassieke winter- en zomercollecties pakt InWear uit met een aantal specifieke lijnen. Zo is er bijvoorbeeld de work wear, waarmee dames op het werk zelfverzekerd en professioneel voor de dag komen. Ook de collectie met prints is keer op keer verrassend. Denk bijvoorbeeld aan lichte blouses met bloemenprints.

Een sterke traditie van design

Ook de feestkleding is een aparte, zeer succesvolle lijn binnen het aanbod van InWear. Met deze verschillende collecties binnen het merk is het heel gemakkelijk om passende combinaties te maken. Binnen de kortste keren heb je voor jezelf een look samengesteld die helemaal bij je persoonlijkheid aansluit. De stijl is herkenbaar en toch origineel. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om het passende stuk uit je garderobe te kiezen. Denemarken is, net als Scandinavië in het algemeen, koploper in het internationale design en InWear sluit zeker aan bij deze sterke traditie. De ontwerpers van InWear maken veelzijdige dameskleding waarin de vrouw zich mondain en op-en-top elegant voelt!