DEAL DAYS: 20% korting op ALLES5

SALE20Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

camel active: robuuste buitenkleding voor mannen en vrouwen

In de jaren zeventig werd het merk camel active opgezet. Het grootste doel van het merk was het produceren van kwalitatieve outdoorkleding die weer en wind kan doorstaan. In eerste instantie maakte het merk alleen maar kleding en schoenen voor mannen. Tegenwoordig kunnen ook vrouwen rondlopen in de stevige outdoorkleding van camel active. De ontwerpers van het merk laten zich inspireren door avonturen. Zo houden de designers van verre reizen en doen ze hier inspiratie op voor nieuwe kleding. Dit is ook de reden waarom het merk zo veel waarde hecht aan kwaliteit. Tijdens je verre reizen wil je natuurlijk wel rondlopen in kwalitatief hoogwaardige kleding die alles kan doorstaan.

Stoere kleding voor iedere dag

De ontwerpers van camel active maken stevige kleding en accessoires voor actieve mensen. Het merk probeert items te ontwerpen met een uitgesproken en stoere stijl. Dit past natuurlijk perfect bij iedereen die het fijn vindt de buitenlucht op te zoeken. Het leven in de natuur is robuust en authentiek. Daarom is het wel zo fijn wanneer je kleding kunt vinden die bij deze wereld past. Het merk maakt outdoorkleding voor mannen en vrouwen die graag nieuwe werelden ontdekken. De stevige kleding voor wandelaars en andere natuurliefhebbers is het grootste succes van camel active, maar het merk maakt ook gewoon casual kleding. Zo kleed je je ook in het dagelijks leven stoer en opvallend.

Het juiste materiaal

De schoenen van camel active horen bij de populairste producten van het merk. Goede schoenen geven je namelijk de mogelijkheid om nieuwe plaatsen te ontdekken. Het merk specialiseert zich in het produceren van goede wandelschoenen, maar je kunt deze stoere laarzen ook dragen met casual jeans. Sommige exemplaren hebben een minimalistische look, waardoor ze prima gecombineerd kunnen worden met nettere kleding. Alle schoenen van het merk worden gemaakt van het beste materiaal. Het is namelijk heel belangrijk dat je voet goed ondersteund wordt. Het stevige materiaal van alle designs bieden je voeten een optimale bescherming. Hierdoor zijn de schoenen van camel active tegen alles bestand en kan je ze jarenlang dragen.