WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


REPLAY: de kracht van denim

In 1978 werd het Italiaanse merk REPLAY geboren. Het is de creatie van Claudio Buziol, een jonge man die de droom had om de casual kledingstijl van Amerika uit de jaren 50 terug te brengen. Buziol raakte geïnspireerd door de stoere uitstraling van de jeans uit dit tijdperk, zodat denim een van de belangrijkste elementen van REPLAY is geworden. Wie REPLAY draagt, is niet bang om een risico te nemen en om zijn ruige kant te laten zien. Dit merk maakt kleding voor iedereen die graag casual outfits draagt met een uitdagend randje. Kwalitatieve stoffen zorgen er bovendien voor dat het denim jarenlang mooi blijft, zelfs wanneer het een beetje verweerd is.

De REPLAY look

De designers van REPLAY vinden niets zo belangrijk als jouw comfort. Kleding moet stoer en uitdagend zijn, maar daarnaast ook comfortabel zitten. Dat maakt het merk ideaal voor iedereen die zich graag casual kleedt. De REPLAY look is eigenlijk heel simpel, want de designers geloven dat een goede jeans of een stoer denim jasje al voldoende is om een outfit naar een hoger niveau te tillen. Verder heb je alleen maar de basics nodig, zoals een shirt met de perfecte fit en comfortabele casual schoenen. Deze look is er voor iedereen, want het merk maakt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Een volledige outfit

De signature look van REPLAY is natuurlijk denim, maar je kan ook de rest van je outfit afmaken met andere items van het merk. Met REPLAY shirts, sweaters en accessoires maak je je look compleet. Alle items van het merk hebben een aantal dingen met elkaar gemeen: ze zijn stoer en uitdagend en ze worden gemaakt van het beste materiaal. De designers weten namelijk hoe belangrijk het is om kwalitatieve kleding in huis te halen. Items moeten alleen maar mooier worden wanneer je ze lang draagt, vooral het krachtige denim van de jeans. Met de juiste items kan je dus eindeloos blijven combineren en je kledingkast steeds meer vullen met klassieke kledingstukken. Zo haal je de vintage Amerikaanse stijl van REPLAY in huis.