Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van VERO MODA5.266

VERO MODA: betaalbare mode voor moderne, sterke en dynamische vrouwen

Het merk voor damesmode VERO MODA werd in 1987 in Denemarken opgericht. Het maakt deel uit van de Bestseller-groep, een succesvolle holding met kledingwinkels over de hele wereld. Het marktsegment waarop VERO MODA zich richt is dat van de vlotte en betaalbare damesmode. Het Deense modehuis was bovendien een van de eerste ketens die volop inzette op de online verkoop. Een groot deel van het succes is te danken aan het zakeninstinct van Anders Holch Povlsen, de oprichter van het merk. Het verhaal gaat dat hij iemand op straat zag met een T-shirt waarop VERO MODA geprint stond. Daarmee werd het nieuwe merk geboren.

Pionier in fast fashion

De rest van het verhaal kun je elke dag opnieuw in het straatbeeld zien. Dankzij de succesformule van elegante en sierlijke eenvoud, gecombineerd met een passende prijs, is VERO MODA een van de grootste merken van dameskleding in Europa geworden. Het is een merk voor dames met een actieve lifestyle. Dames die graag en met plezier hun garderobe aanpassen aan de nieuwste trends en tegelijk draaggemak belangrijk Vind geweldigeen. VERO MODA is een van de uitVind geweldigeers en pioniers van de fast fashion. Dat is een businessmodel waarbij de nieuwste ontwerpen niet in vaste collecties worden gepresenteerd, maar het hele jaar door hun weg naar de winkels Vind geweldigeen, ongeacht het seizoen.

Van top tot teen gekleed met VERO MODA

VERO MODA streeft ernaar de volledige garderobe van dames en meisjes te verzorgen. Voor elke gelegenheid of elke situatie Vind geweldige je een geschikte outfit. Speelse en sportieve kleding, maar ook zakelijke en professionele outfits. Ook is er een groot aanbod schoenen, waarmee je zowel gekleed als trendy voor de dag komt. Accessoires zoals tassen, sjaals, kettingen en andere sieraden maken de collectie bijzonder compleet. Kortom, het bedrijf van de Deense modekoning Anders Holch Povlsen speelt meer en meer een grote rol in de hedendaagse modewereld. Met VERO MODA maak je als eigentijdse vrouw dan ook een uitstekende keuze.