WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


MarJo: stijlvolle klassiekers en meisjesachtige ontwerpen

Het toonaangevende Duitse bedrijf MarJo is gespecialiseerd in trachtenmode (klederdracht). Het merk blijft verbluffen met stijlvolle, traditionele maar ook meisjesachtige ontwerpen. Zelfverzekerde vrouwen, die graag imponeren met stijl en klassiekers, zullen zeker genieten van MarJo's geraffineerde dirndls. Ben jij het soort meisje dat op zoek is naar een bloemrijke dirndl? Dan zijn de zijdeachtige jurken van MarJo, versierd met kant- en bloemmotieven, iets voor jou. Geïnspireerd door het Beierse goede gevoel blijft het label heldere patronen en kleurrijke stijlen maken. Naast hun traditionele collecties biedt het merk brutale innovaties zoals trachten-T-shirts, bedrukt met geestige gezegden. Het merk staat synoniem voor de perfecte mix van traditionele en nieuwe trachtenmode.

MarJo: twee zussen, één droom

MarJo is een echt familiebedrijf, opgericht in 1984 door de twee zussen Maria en Johanna. De voornamen van de zussen leveren de naam van het pakkende merk op: Mar is voor Maria terwijl Jo staat voor Johanna, resulterend in MarJo. In de afgelopen dertig jaar hebben de zussen intensief en creatief samengewerkt, wat heeft geleid tot het enorme succes van het modemerk op het gebied van trachtenmode. Maria en Johanna spelen in op het Beierse thuisgevoel. Dat is de reden waarom het hoofdkantoor van het bedrijf nog steeds is waar de deuren voor het eerst werden geopend, in Obernzell, de zogenaamde "liefdesvallei". Tot op de dag van vandaag wordt het grootste deel van de kledingstukken op maat gemaakt in Obernzell, niet alleen om aan hun eigen hoge normen te voldoen, maar ook om te voldoen aan de eisen van klanten voor producten van hoge kwaliteit.

Gegarandeerde eyecatchers

De MarJo-zusters willen hun klanten blij maken door hen comfortabele en toch stijlvolle outfits te bieden. Het label maakt gebruik van geweldige crafting-processen en buitengewoon goede materialen. Dat maakt kleding uit de Trachten-collectie van MarJo een gegarandeerde eyecatcher. Het merk pakt altijd uit met prachtige seizoenscollecties, maar toch zul je af en toe ook kleine nieuwe meesterwerken van dirndl-kunst kunnen ontdekken. MarJo biedt klassieke toevoegingen zoals dirndl-blouses, maar heeft ook trendy en moderne kleding. De brutale Trachten-T-shirts voor meisjes zijn enorm veelzijdig en kunnen zowel op het Oktoberfest als op school worden gedragen. Voor mannelijke Trachten-fans heeft MarJo onder meer tijdloze, chique lederhosen en Trachten-shirts in het assortiment.