Alle producten van TOMS101
TOMS Ballerina 'Jutti' in de kleur Zwart, Productweergave

TOMS

EUR 79,90
Beschikbare maten: 36, 36,5, 37, 38, 39-39,5, 40-40,5
TOMS Instappers 'Alpargata' in de kleur Zwart, Productweergave

TOMS

EUR 47,90
Beschikbare maten: 36, 36,5, 37, 37,5, 38, 38,5
TOMS Instappers 'ALPARGATA' in de kleur Beige, Productweergave

TOMS

EUR 59,90
in verschillende maten beschikbaar
TOMS Instappers 'ALPARGATA' in de kleur Zwart / Wit, Productweergave

TOMS

EUR 59,90
in verschillende maten beschikbaar
TOMS Sandaal 'ALPARGATA MALLOW CROSSOVER' in de kleur Navy, Productweergave

TOMS

EUR 64,90
Beschikbare maten: 35-36, 36-37, 37-38, 38-39, 39-40, 41-42
TOMS Slipper 'ALPARGATA' in de kleur Oudroze, Productweergave

TOMS

EUR 74,90
in verschillende maten beschikbaar
TOMS Instappers 'Alpargata Mallow' in de kleur Donkerblauw, Productweergave

TOMS

EUR 64,90
in verschillende maten beschikbaar
TOMS Instappers in de kleur Lichtgroen, Productweergave

TOMS

EUR 64,90
in verschillende maten beschikbaar

TOMS: fashion voor een goed doel

In 2006 ontwikkelde de Amerikaanse zakenman Blake Mycoskie het merk TOMS. Dit merk moest twee belangrijke zaken met elkaar verenigen: liefdadigheid en mode. Het is een merk voor iedereen die er stijlvol uit wil zien, maar ook andere mensen wil helpen. Oorspronkelijk begon TOMS als een merk dat alleen maar schoenen produceerde. Dit waren de populaire espadrilles die oorspronkelijk uit Argentinië komen. Vandaag de dag is dit nog steeds een van de populairste designs van TOMS en dat is maar goed ook. Bij ieder verkocht paar wordt er namelijk een paar schoenen gedoneerd aan een kind dat in armoede leeft, waardoor TOMS bijdraagt aan een betere wereld.

Zomerse stijl

De espadrilles van TOMS zijn het schoolvoorbeeld van een zomerse schoen. Deze luchtige schoenen zijn vrolijk, comfortabel en leuk om mee te combineren. Ze geven bijvoorbeeld een fleurige touch aan een simpele outfit met jeans en een T-shirt, maar je kan de schoenen van TOMS ook prima onder een zomers jurkje dragen. De espadrilles zijn echte unisex schoenen. Ze kunnen dus door iedereen gedragen worden, ook door kinderen. Naast de bekende schoenen is het merk ook andere accessoires gaan ontwerpen. Zo Vind geweldige je tegenwoordig ook brillen, handtassen en shirts van TOMS. Ook de opbrengst van deze items gebruikt het merk voor goede doelen, zoals het stimuleren van goede oogverzorging in arme landen. Zelfs een kleine aankoop kan dus al voor een grote verandering zorgen.

Vrolijke stijl, kwalitatieve materialen

De stijl van dit merk sluit aan bij iedereen die graag casual door het leven gaat en een vrolijk accentje wil toevoegen aan zijn of haar outfit. De lichte materialen zorgen ervoor dat iedere look opgefleurd wordt. Deze materialen zijn bovendien erg duurzaam en van hoge kwaliteit. De zolen van espadrilles worden bijvoorbeeld gemaakt van jute en espartogras. Deze materialen zijn goed voor je voeten en zien er ook nog eens vrolijk uit. Het is een groot pluspunt dat het merk vooral natuurlijke materialen in de schoenen verwerkt. Liefdadigheid en duurzaamheid zijn ontzettend belangrijk voor de designers van TOMS.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG