Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Mascara: de mooiste creaties

Het merk Mascara maakt avondkleding. Het hoort bij het bekende merk Frank Saul, dat exclusieve gebreide truien maakt. Ook de avondkleding is exclusief, terwijl de prijs heel redelijk is. Zo kan elke vrouw een mooie avondjurk kopen. Het leuke van Mascara is dat het design jurken zijn. Een avondjurk is eigenlijk altijd lang en behoorlijk glamoureus. Dat geldt tevens voor deze jurken, die ook edgy zijn. De vormgeving en decoratieve details zijn niet standaard, maar ontworpen met gevoel voor smaak en schoonheid. Alles in deze jurken is bedoeld om een vrouw nog mooier te maken dan ze al is en haar een tijdloze schoonheid te geven.

Mascara, avondjurken met klasse

Niet alle jurken van Mascara zijn lang. De korte modellen van Mascara, ook prachtig vormgegeven en gedecoreerd, worden cocktailjurken genoemd. Mascara jurken kunnen helemaal gemaakt zijn van dezelfde stof en in één kleur. Ook zijn er modellen waarvan het lijfje gemaakt is van één stof en de rok van een andere. Denk bijvoorbeeld aan goudkleurig kant en zwart, maar uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. De stoffen vallen soepel en hebben een mooie glans. De kleuren zijn erg mooi, zoals bijvoorbeeld nachtblauw of wijnrood. Ook zwart is een veelgebruikte kleur. Een heel ander effect geven pasteltinten als roze of lichtblauw. Afwisselend gebruik van doorzichtige en niet doorzichtige stoffen zorgt voor een spannend effect.

Ieder haar eigen avondjurk

Iedere vrouw moet ten minste één avondjurk hebben. Je kan zomaar een uitnodiging krijgen waarbij de dresscode “avondkleding” is (of “white tie”). Het is beter om voorbereid te zijn, want de juiste avondjurk is niet altijd gemakkelijk te vinden. Sommige dames dragen ook een avondjurk naar een concert of opera. Helaas is dat niet meer zo gebruikelijk, en het voelt vaak een beetje overdressed. De dames die het lef hebben om het te doen, doen dat heel bewust enn zien er prachtig uit. Een avondjurk moet speciaal zijn: alles moet kloppen. Gelukkig zijn er de mooie jurken van Mascara.