Overslaan naar hoofd content
Alle producten van s.Oliver3.024

s.Oliver: een traditioneel merk dat jong is gebleven

Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, slank of curvy: s.Oliver heeft voor iedereen een leuk item in de collectie. Vrijwel geen enkel ander modelabel weet voor zo'n breed scala aan mensen te ontwerpen, met daarbij altijd een connectie naar de mode van nu. Het traditionele merk s.Oliver is onlosmakelijk verbonden met de Duitse fashionscene. Het merk biedt kleding voor ieder moment van de dag. Of het nu om lingerie gaat of een blikvanger tijdens een tof feest, s.Oliver heeft het juiste kledingstuk in het assortiment. De collecties worden maandelijks aangepast aan de laatste trends, zodat je altijd de hipste kleding kunt dragen. Het label ontwerpt vooral kleding met een casual stijl, die je persoonlijkheid ondersteunen zonder de show te stelen. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je lang van de kleding kunt genieten.

Het Duitse s.Oliver is geliefd in de hele wereld

Het label s.Oliver is in 1969 begonnen in de rustige stad Würzburg. Dankzij de enorme populariteit van het merk is het label uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, verspreid over meer dan dertig landen. Tegenwoordig werken meer dan 2.000 werknemers in het bedrijf, om de geliefde modecollecties te ontwerpen en presenteren. De basis van het bedrijf beVind geweldiget zich nog altijd in Rottendorf, dicht bij Würzburg. Er heeft wel een reorganisatie in het bedrijf plaatsgevonden. Dankzij een strategiewijziging binnen de s.Oliver Group heeft het sublabel s.Oliver sinds augustus 2016 de naam RED Label aan de vrijetijdskleding meegegeven. Voor een elegante gelegenheid kun je kleding bij s.Oliver Premium Vind geweldigeen. Op zoek naar een prachtige spijkerbroek? Deze Vind geweldige je deze bij het sublabel s.Oliver Denim. Voor grotere kledingmaten kun je bij het merk Triangle terecht. Zo kun je jouw rondingen in het zonnetje zetten. Op deze manier blijft het geliefde s.Oliver merk overzichtelijk.

Ontdek de mode van s.Oliver

Het succesvolle merk ontwerpt niet alleen kleding, maar ook accessoires en schoenen. Daarnaast Vind geweldige je ook op het gebied van bikini's en ondergoed veel strakke designs van het populaire label. Het trendy modemerk schroomt hierbij niet om veel kleur in de collectie te gebruiken. Dankzij het uitgebreide assortiment is s.Oliver niet meer weg te denken uit het straatbeeld.