Abercrombie & Fitch – een ontspannen duo

Geen Abercrombie zonder Fitch en vice versa. Het bedrijf bestaat al sinds de negentiende eeuw, maar pas vanaf eind jaren 80 werd betere vrijetijdskleding hun handelsmerk. Al die jaren ervaring op de teller, daar doe ook jij je voordeel mee. Abercrombie en Fitch groeide immers uit tot de exclusieve go-to shop voor tieners en jonge vrouwen die relaxed in het leven staan en dat ook door hun kleding tot uiting willen brengen. En dat kan zowel overdag als ’s nachts, want in het assortiment vind je niet alleen jassen, blouses, rokken en truien, maar ook makkelijke slaapshirts. Handig toch, één adresje voor zowat heel je kledingcollectie?

Relaxed met een twist

Bij de woorden “ontspannen vrijetijdskleding” denken velen aan sportbroeken en een sweatshirt. En ja hoor, die zitten natuurlijk ook in het assortiment van Abercrombie & Fitch. Sportieve dames en cool kids die dol zijn op makkelijke stukken worden blij van een item zoals de donkerblauwe katoenen sportbroek met het logo als bedrukking. Een taille met trekkoord en een zacht gevoel, zalig toch? Je voelt je op en top ontspannen zonder dat het geheel er onverzorgd uit ziet. Combineer met een sweatvest of trui, al dan niet met capuchon, en heel je lijf schreeuwt A & F. Vind je die sportieve accenten maar niks, dan is een geruite blousejurk, gestippeld rokje of gebreide jurk waarschijnlijk meer jouw ding. Draag er ’s winters een lange mantel bij en je kunt de hele wereld aan!

Kleding van Abercrombie & Fitch – hip zijn is niet moeilijk

Merkkleding met een logo erop: daarmee schep je in een handomdraai hoge verwachtingen. Niet alleen omtrent de kwaliteit, maar ook en vooral als het op de prijs aankomt. Abercrombie en Fitch zorgt ervoor dat hun kleding voor iedereen toegankelijk blijft. Daarom wordt het regelmatig in de sale gezet én er worden van tijd tot tijd nieuwe stukken aan de collectie toegevoegd. Zo heb je niet alleen de keuze uit telkens andere artikelen, maar zie je ook telkens andere prijzen op je scherm verschijnen. Zoek je een outfit voor een fijn weekendje weg? Twijfel niet langer en check de actuele collectie van Abercrombie & Fitch. Wedden dat een van je favoriete truien of broeken net nu met korting verkrijgbaar is?