WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader
SHEEGO logo

sheego: de mooiste mode voor een maatje meer

De naam sheego staat voor een inmiddels internationaal succesvol merk voor grote maten. Dat wil zeggen: sommige modellen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 40, terwijl andere beginnen bij 44. Ze lopen meestal door tot 58. Het merk werd opgericht in 2009 door het Duitse modebedrijf Schwab, waar het deel van uitmaakt. Al voor die tijd leek er echter behoefte te zijn aan een aanbod van prettige en vooral normale kleding voor deze doelgroep met een maatje meer. Gewone kleding was niet altijd makkelijk te krijgen voor vrouwen met rondingen, maar sheego bracht daar verandering in. Je vindt bij dit merk casual en sportieve kleding voor alledag, maar ook elegante en geraffineerde mode voor speciale gelegenheden. Blouses, truien, nette of casual broeken, sheego jeans en nog veel meer ontwerpen zijn te vinden in elke collectie.

Basics maar ook high fashion

Bij dit merk vind je een hoop basics, altijd handig. Maar je vindt er ook de fashionable items, zoals de sheego jassen. Ze zijn stijlvol en goed van pasvorm, gemaakt van kwaliteitsmaterialen in prachtige modekleuren. Maar kijk ook eens naar de tops. Sommige zijn uitgesproken elegant en geschikt voor zakelijke gelegenheden. Andere zijn gemaakt van zachte materialen, in bijvoorbeeld pasteltinten, en gedecoreerd met bijvoorbeeld kant, voor een zeer vrouwelijke touch. Vrouwelijkheid staat sowieso hoog in het vaandel bij dit leuke merk. Al hun kleding is erop gericht de vrouwelijke vormen zo mooi mogelijk uit te laten komen. Dat is waar kleding voor is, vinden zij.

Met sheego ben je goed gekleed

Wat ook heel fijn is: deze kleding is van zeer goede kwaliteit en dat zie je. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook heel goed, want dit merk wil zoveel mogelijk vrouwen bereiken. Vrouwen met een maatje meer mogen er zijn en zich laten zien. Ze zijn prachtig en dat is het uitgangspunt. Voor jou is het nu mogelijk om elke dag goed gekleed te gaan. Behalve kleding heeft sheego schoenen met hetzelfde uitgangspunt: stijlvol met aantrekkelijke details. Kies je schoenen en overige accessoires bij je outfit. Zo ben je klaar voor al die dingen die elke dag op je pad komen: werk, studie, feestjes. Voor al je hippe of elegante outfits zit je helemaal goed bij sheego.