WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Bianco: moderne schoenen met een klassiek tintje

Het was René Piper Laursen die in 1987 het merk Bianco opstartte. Vanaf het begin heeft het merk zich gericht op het maken van stijlvolle schoenen die tijdloos zijn. Het merk maakt schoenen voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige schoenen die tegelijkertijd bij hun persoonlijke stijl passen. Dat betekent dat Bianco allerlei verschillende schoenen produceert. Klassieke hakken passen perfect bij een elegant jurkje, maar het merk maakt ook stoere laarzen die onder een casual outfit gedragen kunnen worden. Voor mannen worden er stijlvolle lakschoenen gemaakt, maar ook casual sneakers. Zo kan je voor iedere gelegenheid altijd de juiste schoenen vinden.

Veelzijdige schoenen voor iedere dag

Bianco vindt het belangrijk om schoenen te maken die meegaan met de tijd. Dat betekent dat de ontwerpers van het merk alle actuele trends in de gaten houden. Ze kijken naar de stijl van artiesten, de kleding die je op straat tegenkomt en de high fashion trends die op de catwalk te zien zijn. Zo kunnen ze iedere keer weer vernieuwende schoenen maken die bij je trendy outfit passen. Tegelijkertijd hebben de designers een grote voorliefde voor klassieke ontwerpen die bij iedere outfit passen. Dankzij deze combinatie zijn de schoenen van het merk tijdloos. Je kunt ze dus jaar na jaar blijven dragen.

De juiste zorg voor je voeten

Tijdens je zoektocht naar nieuwe schoenen is het fijn wanneer je modieuze exemplaren tegenkomt die bij je persoonlijke stijl passen. Daarom maakt Bianco allerlei verschillende schoenen voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar variatie. Tegelijkertijd hechten de ontwerpers van het merk veel waarde aan de kwaliteit van de schoenen. Het is heel belangrijk om je voeten de juiste ondersteuning te geven. Daarom worden alleen het beste materiaal uit de kast gehaald voor de schoenen van Bianco. Het stevige materiaal behoudt zijn vorm en beschermt je voeten tegen alle invloeden van buitenaf. Zo geef je je voeten alles wat ze nodig hebben en loop je er tegelijkertijd trendy bij. Dat is de kracht van Bianco.