ABRACADA BRA
ABRACADA BRA Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van ABRACADA BRA1

ABRACADA BRA: altijd een betoverend decolleté

Het modebedrijf ABRACADA BRA maakt lingerie voor vrouwen die een betoverend decolleté en een mooi silhouet willen in elke outfit die ze dragen. Het merk blinkt uit in zijn bijzondere strapless varianten, waardoor je voldoende ondersteuning hebt zonder dat je de bandjes van een beha ziet in outfits die daar niet om vragen. Het assortiment van ABRACADA BRA is ruim, zodat je altijd een goede keus kan maken, afhankelijk van je behoefte en kleding. Van klassieke cup-beha's, push-up beha's en zogenoemde balconette-beha's tot de zogenaamde 'stick on' beha. Als voorstander van kwaliteitslingerie kun je je hart ophalen met ABRACADA BRA, want dit label maakt precies wat je nodig hebt voor de perfecte look.

ABRACADA BRA: kwaliteitslingerie uit Nieuw-Zeeland

ABRACADA BRA werd in 2005 opgericht in Nieuw-Zeeland door ontwerpster Vivian Zhong en sindsdien is het merk uitgegroeid tot een internationale favoriet van vrouwen die een perfect zittende beha willen van een hoogwaardig en comfortabel materiaal. Dit label weet zich als lingeriemerk te onderscheiden doordat de collecties worden ontworpen met jouw rondingen in gedachten. Mogelijk heb je behoefte aan een push-up beha of wil je juist een beha met meer ondersteuning voor je buste. Hier houdt ABRACADA BRA rekening mee bij de keuze welke materialen te gebruiken. Het merk kiest voor basiskleuren als zwart, wit en nude die met elke look makkelijk zijn te combineren.

De magie van de juiste beha

Een van de paradepaardjes van ABRACADA BRA is de beha zonder bandjes. Handig wanneer je een fan bent van strapless jurkjes en one shoulder looks in de zomer. Niks is immers zo vervelend als wanneer iedereen je behabandjes kan zien. Daarnaast voelen de cups prettig aan, doordat ze zijn gemaakt op basis van een mengsel van water en olie. Dat zit fijner dan stof of foam, omdat er minder druk staat op je borsten. En je creëert een prachtig decolleté. Een ander item dat niet mag ontbreken in je lingeriecollectie is de 'stick on' beha, want dankzij het gebruik van hoogwaardig siliconenmateriaal plak je deze als het ware op de borst en kun je zo probleemloos een jurk met open rug of een haltermodel dragen. Met ABRACADA BRA creëer je een magisch silhouet bij elke outfit die je draagt.