Merkenheader
Alle producten van Apple of Eden308
Apple of Eden Muiltjes 'Alicia' in de kleur Cognac, Productweergave

Apple of Eden

EUR 79,90
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41
Apple of Eden Chelsea boots 'Monika' in de kleur Zwart, Productweergave

-41%

Apple of Eden

EUR 69,90EUR 119,00
Beschikbare maten: 38, 39, 40, 41
Apple of Eden Chelsea boots 'Manon' in de kleur Zwart, Productweergave

Apple of Eden

EUR 99,90
  • +1
Beschikbare maten: 37, 38, 39, 40, 41
Apple of Eden Chelsea boots 'Mandy' in de kleur Crème, Productweergave

-41%

Apple of Eden

EUR 69,90EUR 119,00
  • +1
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41
Apple of Eden Muiltjes 'Joelle 83' in de kleur Wit, Productweergave

Apple of Eden

EUR 89,90
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41
Apple of Eden Veterlaarsjes 'Sun 2' in de kleur Wit, Productweergave

Apple of Eden

EUR 109,00
in verschillende maten beschikbaar
Apple of Eden Huisschoenen 'Chari 41' in de kleur Beige, Productweergave

Apple of Eden

EUR 69,90
in verschillende maten beschikbaar
Apple of Eden Laarzen 'Aretha' in de kleur Zwart, Productweergave

Apple of Eden

EUR 149,00
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 41, 42

Apple of Eden: een gevarieerd Europees schoenenmerk

Vakmanschap en kwaliteit: dit zijn twee kenmerken van de schoenen van Apple of Eden. Het schoenenmerk is nog jong en volop in expansie. Het is bovendien een echt internationaal merk, in de letterlijke zin van het woord: de schoenen worden ontworpen in Duitsland en de fabricage gebeurt in Portugal. In de ontwerpen zie je ook dat Apple of Eden een zuiderse flair combineert met typisch Duitse kwaliteit en draagcomfort. Door de knowhow vanuit verschillende landen samen te bundelen, slaagt Apple of Eden er bovendien in om heel snel nieuwe collecties op de markt te brengen. Deze collecties vallen telkens weer op door hun verscheidenheid.

Apple of Eden: eersteklas voetbed en speelse afwerking

Apple of Eden werd in 2010 opgericht. Het is dus een heel jong merk, dat toch al een grote naam heeft gemaakt onder de schoenenliefhebbers. De reden daarvoor is niet ver te zoeken. Een kwalitatief hoogwaardig en comfortabel voetbed is steeds letterlijk de basis om verder op te bouwen. Je draagt de schoenen gemakkelijk de hele dag door. De afwerking van de schoenen is dan weer heel trendy en opvallend, met heel vaak speelse kleuren of toffe motieven. Schoenen van dit label passen volgens de ontwerpers dan ook voor alle dames die enerzijds een actief leven leiden, maar anderzijds de nodige aandacht hebben voor ontspanning en de mooie dingen van het bestaan. De prijs van de schoenen is overigens ook zeer interessant, wat zeker tot het succes heeft bijgedragen.

Kleinschalige productie in Portugal

De kwaliteit van het Duits-Portugese merk zit hem niet alleen in het materiaal waarvan de schoenen zijn gemaakt. Ook aan het productieproces besteedt het merk veel aandacht. Zo Vind geweldiget de productie plaats in kleine fabrieken in Portugal, met de nodige aandacht voor ecologie en goede werkomstandigheden. De kleinschaligheid van de productie vertaalt zich bovendien in een heel breed aanbod aan schoenen. Het is zodoende zowel een merk van sneakers, veterlaarsjes en enkellaarsjes, maar ook van sandalen, laarzen en chelsea boots. Binnen dit brede aanbod is er één factor die in alle schoenen terugkeert, en dat is het draagcomfort. Apple of Eden combineert dus op een eigentijdse manier trendgevoeligheid met kwaliteit.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG