KENDALL voor ABOUT YOU - 4 december 18:005

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van ODLO109
ODLO Functioneel shirt in de kleur Grijs, Productweergave

ODLO

EUR 34,90
Beschikbare maten: XS, S, L
ODLO Sportbroek in de kleur Blauw / Zwart, Productweergave

ODLO

EUR 59,90
Beschikbare maten: XS, XL
ODLO Sportjas in de kleur Stone grey / Zwart, Productweergave

ODLO

EUR 119,00
Beschikbare maten: M
ODLO Sportjas in de kleur Grijs / Zwart, Productweergave

ODLO

EUR 69,90
Beschikbare maten: XS
ODLO Sportondergoed in de kleur Zwart, Productweergave

ODLO

EUR 24,90
Beschikbare maten: S, L, XL
ODLO Sport bh in de kleur Grijs, Productweergave

ODLO

EUR 34,90
Beschikbare maten: XS, M, L
ODLO Functioneel shirt 'Blackcomb' in de kleur Pastelblauw / Wit, Productweergave

ODLO

EUR 84,90
Beschikbare maten: S, M, L
ODLO Functioneel shirt in de kleur Wit, Productweergave

ODLO

EUR 39,90
Beschikbare maten: M, L, XL

Odlo: ongekend comfortabele sportkleding

Ben je altijd al op zoek naar sportkleding met een ongekend comfortabel gevoel? Ga dan voor de sportkleding van Odlo. De sportkleding van Odlo staat bekend om het brede aanbod van sportkleding en onderkleding. De functionele kledij, is voorzien van verscheidene eigenschappen. De kleding is sneldrogend, ademend en vaak zelfs geurwerend. Als je de kleding van Odlo draagt tijdens het sporten zul je geen nare geurtjes tegenkomen na het sporten. Naast sportkleding produceert Odlo thermo-ondergoed om bij extreme temperaturen het maximale uit je workout te halen. Het merk verkoopt functionele en comfortabele sportkleding voor zowel man als vrouw. Stel snel jouw perfecte outfit samen om je sportresultaten op te krikken.

Odlo: Noorse kwaliteit

Het noorse merk Odlo is de uitVind geweldigeer van functioneel sportondergoed en het drie-lagen principe. Odlo is in Europa de marktleider in het sportondergoed segment. Odlo werd in 1946 opgericht en heeft een sterke Noorse traditie. Ondanks dat ze een Noors bedrijf zijn is het hoofdkantoor sinds 1986 gelegen in Zwitserland. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid vormen al sinds de oprichting de kernonderdelen van de bedrijfscultuur. Ze nemen de verantwoordelijkheid op sociaal vlak en op ecologisch gebied erg serieus. Ze willen dat ook de toekomstige generaties kunnen genieten van sporten in een prachtige natuurlijke omgeving. Momenteel heeft het Noorse merk een marktleidend reikwijdte van producten voor alle weersomstandigheden. Momenteel heeft het meer dan 550 producten in haar assortiment, geschikt voor elk soort atleet.

Odlo: comfortable bij extreme temperaturen

Odlo voorziet atleten van sportkleding en sportondergoed met een ongekend comfortabel gevoel, dat ervoor zorgt dat je zelfs in extreme temperaturen het maximale uit jezelf kunt halen. Je blijft koel en blinkt uit omdat het merk de grenzen van hun producten telkens blijft verleggen. Met de Meramiwool en F-dry producten als absolute blikvangers is Odlo de ingenieur van actieve lagen al sinds 1946. Niet alleen vrouwen kunnen terecht bij Odlo voor de perfecte sport- en onderkleding, ook mannen schaffen de perfecte sportoutfit aan, die je door weer en wind heen trekt om het maximale uit jezelf te halen.

FactuurPayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL
Nederland
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG