14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Ucon Acrobatics: echte designer mode

Ucon Acrobatics staat voor stijlvolle, frisse ontwerpen uit de nummer één metropool van Duitsland - Berlijn! Het label Ucon Acrobatics is in 2001 opgericht als een lifestyle-merk. Het label wordt vooral gekenmerkt door duidelijke ontwerpen die een hoge mate van kwaliteit en creativiteit bezitten. De nadruk ligt bij dit bedrijf helemaal op het produceren van tassen. De items van het merk zijn minimalistisch, maar dat is juist hun kracht. De eenvoudige designs spreken menig modeliefhebber aan, want mannen en vrouwen omarmen de strakke designs allemaal. Hier en daar worden er ook een aantal opvallende details aan de tassen toegevoegd, zoals een vrolijk kleurtje. Voor het label is mode minder dagelijks, maar meer een kunst op zich. Dit wordt weerspiegeld in de regelmatige samenwerking met opkomende kunstenaars en externe gastontwerpers.

De Ucon Acrobatics Backpack: meer dan een fashion statement

Lange tijd werden rugzakken vooral als ouderwets aandoend beschouwd. De laatste jaren heeft hij echter een stijlvolle comeback gemaakt. De eisen aan de rugzak zijn enorm veranderd. Vroeger werd vooral naar de functionaliteit van de tas gekeken en was het formaat de beslissende factor bij de aankoop. Tegenwoordig hebben ze een trendy, chique imago. De Ucon Acrobatics backpack wordt gezien als een volledig nieuw fashionitem. Daarbij maken de Ucon Acrobatics rugzakken gebruik van hun sterke uitgangspunt: het ontwerpen van een eenvoudig, strak design met harmonieuze details. Bovendien geven de gemakkelijk combineerbare kleuren en robuuste materialen een stoere uitstraling. De items hebben een enorme opbergruimte zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Voor eerlijke en duurzame mode

De jonge ontwerpers van het kledingmerk stellen dat hun mode niet alleen trendy moet zijn, maar ook op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd moet worden. Zo steunt het bedrijf veel liefdadigheidsorganisaties als PETA en Aktion Deutschland Hilft. Deze liefde voor duurzaamheid en eerlijke materialen vertaalt zich natuurlijk ook naar de designs van het merk. De tassen van gaan jarenlang mee, waardoor je keer op keer kunt genieten van hun minimalistische uitstraling. Met Ucon Acrobatics draag je niet alleen luxueuze mode, maar draag je ook bij aan een betere wereld.