ALLEEN IN DE APP: tot wel 40% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

BULLBOXER: een echt Nederlands design dat de wereld veroverd

BULLBOXER is een tyisch Nederlands schoenenmerk met modellen voor iedereen. Het begon met een klein familiebedrijf in het zuiden van Nederland dat zijn opmars maakte in de jaren tachtig. Vandaag de dag wordt het merk over de hele wereld verkocht. Het bedrijf heeft een vrolijke filosofie, maar over schoenen zijn de makers bloedserieus. Ze ademen schoenen en de producten van BULLBOXER zijn een reflectie van de karakters van de ontwerpers: uniek en nooit saai. Het merk ontwerpt schoenen die staan voor de lol van het leven. BULLBOXER sluit bij het ontwerpen van schoenen uiteraard aan bij de laatste modetrends, maar de functionaliteit wordt nooit uit het oog verloren. De schoenen moeten er top uitzien, maar ook nog eens lekker zitten. Bij BULLBOXER komen model, kwaliteit en prijs samen in één prachtig product.

Geïnspireerd door de straat

BULLBOXER maakt schoenen met grappige details waarnaar mensen nog eens omkijken. De producten zijn het resultaat van ongekende creativiteit, passie en experimenteren en zullen je stijl naar een hoger niveau tillen. De ontwerpers reizen dan ook de hele wereld over om inspiratie op te doen voor nieuwe collecties en volgen de laatste hypes. Het merk heeft als passie het ontwerpen van praktische modellen die letterlijk door iedereen kunnen worden gedragen. Dat streven geldt voor alle schoenen: geen enkel paar gaat de fabriek uit zonder dat het perfect is. Met BULLBOXER ben je altijd helemaal hip!

Eindeloos combineren

Een van de filosofieën van BULLBOXER is dat de schoenen bij alles passen. Wie je ook bent of wat je stijl ook is: bij BULLBOXER vind je altijd iets passends. De schoenen zijn ontworpen voor een wereldwijd publiek en hebben een universele, comfortabele pasvorm die voor bijna alle voeten geschikt is. De schoenen worden op dit moment in meer dan 30 landen wereldwijd verkocht. Van Azië tot Europa tot Amerika: iedereen loopt ermee weg. Het bedrijf rust dan ook niet voordat iedereen een paar BULLBOXERs in zijn of haar kast heeft staan. En wist je dat elke schoenendoos is gemaakt van 100% gerecycled materiaal? Dus ook nog eens goed voor het milieu!