SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5


HUB: stijlvolle sneakers

HUB bestaat sinds 2004 en is het merk van voormalig proftennisser Huub van Boeckel. Het is dan ook een echt Nederlands merk. HUB concentreert zich op het maken van de mooiste sneakers. De moderne urban lifestyle vraagt om mooie kleding, en vooral ook mooie schoenen. De sneakers zijn herkenbaar aan hun minimalistische stijl en aan hun kleuren. In veel gevallen worden natuurlijke, rustige aardkleuren gebruikt, vaak ook een combinatie ervan. Het resultaat zijn schoenen waarmee je je persoonlijkheid kunt definiëren. De collectie met bijvoorbeeld de uitgesproken witte zool is bijzonder geraffineerd. Deze sneakers zijn sportief maar ook gewoon mooi. Ze zijn stevig, maar hebben ook een heel eigen elegantie. Prachtig onder bijvoorbeeld een skinny jeans.

Elegante schoenen van HUB

HUB heeft met zijn sneakers een heel eigen stijl weten neer te zetten. Dit was niet voldoende, dus kwam het merk vervolgens ook met een elegante schoenenlijn. Natuurlijk zijn deze ook anders dan anders. Hier geen gentleman schoen die ongemakkelijk zit, maar een down to earth veterschoen met comfortabele neus. De schoenen stralen gewoon uit dat ze lekker zitten. De bedoeling was dat ze netjes zijn, en tegelijkertijd een beetje rebels. Dezelfde elegante veterschoen is ook voor dames beschikbaar. Nog iets brutaler zijn de hoge veterschoenen met prachtige details en afwerkingen. Je kunt ze openlaten en je jeans erin dragen voor een nonchalante stoere look.

Kwaliteit en comfort

Niet alleen het uiterlijk van een schoen telt, maar ook de kwaliteit. Mooi suède, nubuck en glad leer, in sommige gevallen met subtiele kleurschakeringen terwijl andere schoenen rigoureus effen zijn, geven een eerste indruk. Afwerkingen, pasvorm en comfort doen de rest. Deze schoenen zijn gemaakt om op een dag heel wat kilometers af te leggen. En dan zitten ze 's avonds nog steeds goed. Het is een beetje het idee van vroeger: eigenlijk heb je maar één paar goede schoenen nodig per seizoen. De moderne man of vrouw zal het daar niet mee eens zijn en dat hoeft ook niet. Het is de filosofie van HUB: als je iets doet, doe het dan goed.