WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


sloggi: comfortabele ondermode

Het Nederlandse merk sloggi maakt ondergoed en badmode. De merknaam is eigendom van het textielbedrijf Vetex. Dit bedrijf ging al in 1966 van start, toen Henk van Veghel ondergoed voor dames begon te verkopen op de markt. In 1979 startte het bedrijf met het produceren van het bekende sloggi-ondergoed. Vetex is nu nog steeds een familiebedrijf. Na vader Henk van Veghel stapte ook de dochter Ellen van Veghel in het bedrijf. sloggi is intussen zo populair geworden dat het woord "ondergoed” voor veel mensen synoniem geworden is voor sloggi. Sinds 1979 heeft het merk dan ook meer dan een miljard slips verkocht in ruim 30 landen. Het bedrijf is dus een echte internationale speler.

Hoogwaardige slips, topjes en bh's

Voor dames heeft sloggi hoogwaardige slips, topjes en bh's in zijn collecties. Typisch voor het merk is de grote keuze in modellen, pasvormen en kleuren. Zo kun je heel eenvoudige witte slipjes kopen om dagelijks te dragen, maar vind je er evengoed romantische bh's met een kanten afwerking. Interessant om weten is dat er bij sloggi veel aandacht is voor kleurvastheid. Na veelvuldig wassen blijft het textiel zijn oorspronkelijke kleur behouden. Een ander typisch kenmerk van het ondergoed is het maximale draagcomfort. Zo zul je tijdens het dragen geen hinder ondervinden van naden of harde stiksels.

sloggi: badmode voor dames en heren

Ook voor de heren is er een brede waaier slips en shirts. Zo kun je bij de klassieke slip kiezen voor een maxi-, een midi- of een mini-model. Het textiel en het elastiek behouden gedurende een lange tijd hun oorspronkelijke kwaliteit en vormvastheid. Naast het ondergoed mag men ook de badmode van sloggi voor dames en heren niet vergeten. Bij de badmode voor dames vind je badpakken en bikini's. In heel veel gevallen kun je het broekje en de bikinitop apart kopen. Dit maakt het mogelijk accenten te leggen die je zelf het liefste ziet. Heren hebben bij swimwear keuze tussen sportieve zwemshorts of klassieke strakke zwembroeken in diverse kleuren. Zo is sloggi een merk met een rijke Nederlandse traditie, dat ook voor de huidige veeleisende klanten nog steeds verrassingen in petto heeft.