14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

bruno banani: innovatief en eigenwijs

In 1993 werd het innovatieve Duitse merk bruno banani opgericht. Het merk was een project van de Duitsers Wolfgang Jassner en Klaus Jung. Zij begonnen klein door vijftien naaisters in te huren om kwalitatief en origineel ondergoed voor heren te maken. De ontwerpers van het merk waren van mening dat ondergoed voor heren over het algemeen te saai en simpel was. Ook mannen moesten meer keuze hebben en hun persoonlijkheid kunnen uiten met ondergoed in talloze trendy kleuren en designs. Vandaag de dag is deze liefde voor alles wat trendy en eigenzinnig is nog steeds terug te zien in de ontwerpen van bruno banani. Dit is dus het juiste merk voor iedereen die houdt van opvallende basics voor iedere dag.

Van ondergoed naar accessoires

Oorspronkelijk begon bruno banani als een merk voor mannen. Tegenwoordig is daar wat verandering in gekomen, want naast het bekende herenondergoed is het merk zich ook gaan specialiseren in accessoires en parfum. Ook vrouwen kunnen nu meegenieten van de eigenzinnige stijl van dit merk. Zo worden er unieke schoenen en sokken ontworpen voor mannen en vrouwen. De typerende stijl van het ondergoed is ook terug te vinden bij deze accessoires. De items van bruno banani zijn ontworpen om je outfit net een klein beetje meer uitstraling te geven. Een klein beetje kleur, een unieke print of een apart design zijn genoeg om een simpele casual outfit naar een hoger niveau te tillen.

Fris, jong en onconventioneel

Het merk zelf zegt dat de items van bruno banani gewoon "not for everybody" zijn. De uitstraling van alle items past het beste bij modebewuste mannen en vrouwen die het leuk vinden om een risico te nemen. De uitgesproken prints en kleuren zijn jong en fris, maar tegelijkertijd is de stijl van bruno banani een echte klassieker geworden in de modewereld. Naast de stijl is de kwaliteit ook belangrijk, want de oprichters van het merk wilden echt kwalitatief merkondergoed produceren. Deze kwaliteit is nu ook terug te vinden in de vele accessoires van bruno banani.