SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5

Items van het merk filteren
Alle producten van Kings Of Indigo24

Kings of Indigo: duurzame denim van Nederlands trots

Kings of Indigo is een modemerk voor mannen en vrouwen uit Nederland dat sinds 2010 bestaat. De collectie bestaat vooral uit hoge kwaliteit denim, maar ook tops en accessoires die stuk voor stuk geïnspireerd zijn door Amerikaanse klassiekers in combinatie met een Japans oog voor detail. Voor de initialen K.O.I. (Koi, van koikarper) is niet zonder reden gekozen. Oprichter Tony Tonnaer heeft een tatoeage van deze Japanse vis op zijn schouder ter nagedachtenis aan zijn moeder. De koikarper staat bekend als vis die tegen de stroom inzwemt, dus de symboliek is zeer toepasselijk voor een denim merk dat graag rebels is.

Jeans die je langer draagt dan een seizoen

Iedereen ter wereld heeft een spijkerbroek in de kast en dan waarschijnlijk in klassiek blauw. Denim is voor iedereen, aldus Kings of Indigo. Of je nu jong of oud bent, en of je je hippie voelt of meer houdt van het urban gevoel. We hebben allemaal een jeans die we graag dragen. En dat snapt dit merk als geen ander. Heb je eenmaal de perfecte spijkerbroek, dan wil je die ook zo lang mogelijk kunnen dragen. Daarom stimuleert Kings of Indigo je om een goede jeans te kopen waar je langer mee doet dan een of twee seizoenen. Verder zet Kings of Indigo in op innovatie om een duurzaam merk te creëren, wat elke modebewuste man of vrouw alleen maar zal toejuichen.

Een way of life

De manier waarop je denim draagt, zegt iets over hoe jij je wil uiten, vindt Kings of Indigo. Het is een way of life. Daarom bestaat de collectie niet alleen uit spijkerbroeken, maar voor vrouwen ook uit rokken en jurken van denim. En wat te denken van een iconische spijkerjas voor hem of haar. Eigenlijk onmisbaar in elke garderobe. En Kings of Indigo ontwerpt meer dan denim. Juist omdat dit zo'n belangrijk basisproduct is in elke kledingkast, vult het merk dit aan met gebreide truien, overhemden en shirts in een reeks uitlopende kleuren. Voor de man of vrouw die betaalbare outfits zonder franjes wenst, biedt Kings of Indigo genoeg keus met kleding die je zakelijk en casual kunt dragen.